2777
2789

در این زمینه اگر کسی سوالی داره و یا علاقه منده پاسخگو خواهم بود.  

توضیح کلی

مدیتیشن بیس تمامی تمرینات ذهنی و کنترل ذهن و تمرینات روحی هست.مدیتیشن انواع دارد و هرنوع میتواند تاثیر مخصوص به خود را داشته باشد . اما اگر هدف خودشناسی باشد درون پویی نام دارد و اگر هدف اصلاح خود و نفس باشد و جهت الهی داشته باشد مراقبه نام میگیرد

اگر همراه با کار کردن روی ذهن روی تعادل جسم هم کار کنیم یوگا نام میگیرد

موارد کاربرد مدیتیشن و مراقبه: 

- افزایش تمرکز 

- افزایش آرامش و تسکین مغز و اندام ها

- افزایش تعادل روحی روانی

-تولید هورمون های مفید بدن

-کاهش آشفتگی ذهنی و افکار پریشان و مزاحم

-کاهش تنش های روزمره

-ریکاوری بهتر بدن و در نتیجه افزایش سلامتی و طول عمر

-افزایش قدرت کنترل بر بدن و قوای ذهنی 

-افزایش قدرت ذهن وافزایش هوش 

-افزایش فعالیت ساقه مغز و پینه آل که منجر به افزایش هوش و همچنین افزایش شهود و حس فراحسی (حس ششم ) میشود

-افزایش احساس خوشبختی و شادابی

-افزایش قدرت دعا ..افزایش قدرت جمله های تاکیدی افزایش تاثیرگذاری کلامی بر قلب دیگران

-افزایش حس صلح جویی و درک عشق الهی در وجود فرد

و هزاران کاربرد و تاثیر دیگر 

چه کسانی میتوانند مراقبه و مدیتیشن تمرین کنند؟

هرکسی با هر سن و جنسیتی میتواند انجام دهد

چه کسانی محدودیت برای انجام دارند و نباید انجام دهند؟

۱-کسانی که تازه عمل جراحی مغز انجام داده اند تا ۲۰ الی ۳۰ روز

۲-کسانی که تازه از کما  خارج شده اند تا ۲۱ روز

چه کسانی نباید کلا انجام دهند؟ 

کسانی که اعتقاد ندارند

اگر تازه میخواید انجام بدید حداقل باید چند جلسه امتحان کنید تا یادبگیرید 

از نوع سکوت شروع کنید . بشینید دستانتات را روی پاها قرار بدید چشم ها را ببندید و تمرکز خود را به قلبتان بدهید.حداقل تا یکماه از ۵دقیقه در روز فراتر نرید

عزیزم ممنون از تاپیک خوبتون میشه ادامه بدین من خیلی دوست دارم یاد بگیرم به گذشته فکر نکنم ولی دست خودم نیست تو ذهنم همش دعواست

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عزیزم ممنون از تاپیک خوبتون میشه ادامه بدین من خیلی دوست دارم یاد بگیرم به گذشته فکر نکنم ولی دست خو ...

حتما درگیر چون و چرا هستید .باید آزاد کنید . روی چیزایی که میاد نچسبید .هر روز انجام بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.