2777
2789

بفرس من دیابت دارم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=214218910]منم لب مرزم و فردا دوباره باید آزمایش بدم تو بارداری قند ناشتا باید زیر 

من قند ناشتام بد نبود برا بعد اون پودر گلوکز میخوام بدونم چجوریه

[QUOTE=214218910]منم لب مرزم و فردا دوباره باید آزمایش بدم تو بارداری قند ناشتا باید زیر  &nbs ...

میری آزمایشگاه اول ناشتا ازت خون میگیرن بعد اون پودرو میخوری ،اگه دکتر یکساعته نوشته بود  یک ساعت بعدش آزمایش میدی اگه دو ساعته نوشته بود دوساعت بعدش میری 

میری آزمایشگاه اول ناشتا ازت خون میگیرن بعد اون پودرو میخوری ،اگه دکتر یکساعته نوشته بود  یک سا ...

انجام دادم آزمایششو عکسشو گذاشتم اینجا تفسیر نتیجشو میخوام

انجام دادم آزمایششو عکسشو گذاشتم اینجا تفسیر نتیجشو میخوام

ناشتا که عالیه ،یکساعت بعدش گفته بین ۲۰ تا ۵۰ میلی گرم بیشتر از ناشتا باید باشه و دو ساعته هم گفته ۵ تا ۱۵ میلی بیشتر از ناشتا باید باشه  آخری هم گفته تقریبا اندازه ناشتا یا کمتر از ناشتاباشی که این  سه تا گزینه  یکم از حد نرمال بیشتره و نشون میده بدنت دیر قند میسوزونه 

نه عزیزم نداری دکتر بهت میگه چیا بخوری یا بعد غذا ورزش کنی  که راحتتر  قند بسوزونی ..مهمتر ...

خدا کنه همینطور باشه.آخه دوقلوهم باردارم و دفع پروتیین و کم خونی زیاد