2777
2789

سلام شبتون بخیر امیدوارم حال همه‌ خوب باشه🤍

لطفا شعور داشته باشید و توی این تایپک به هیچ عنوان پست نذارید چون میخوام چندین متن نوشته شده رو کپی کنم تا اونی که خودش باید بخونه، بخونه و بعد تایپک قفل بشه.

پس لطفا این تایپک رو مثل یه استوری درنظر بگیرید.

ممنونم😊

کاربری دوم کاربر رها در قرن ۱۹ هستم

به سبک خودت میخوام برات دعا کنم.

اگه بهت برخورد، خودت به شخصیت خودت پی میبری. 

اگه هم برنخورد، خب خدا رو شکر. حداقل خودت از خودت راضی هستی.!!

امیدوارم هر مشکلی توی زندگیت داری برطرف بشه. امیدوارم اینقدر دیده بشی مورد احترام قرار بگیری که توی فضای مجازی گدایی توجه رو نکنی.

و از همه مهمتر، امیدوارم هر آنچه به من میگی و برای من میخوای؛ هزار و یک برابرشو خدا توی زندگیت به خودت و خانوادت بده. حالا انتخاب با خودته. که بد بخوای یا نفرین کنی. یا هم خوب بخوای🤷‍♀

اینقدر نگو دست منو رو کردی

بازم دارم بهت میگم. اینو به امثال تو میگن که چندین کاربری دارین بعد که لو میرین میزنین به کوچه‌ی علی‌چپ

نه منی که دارم از همون اول میگم بله این کاربری‌یا مال منن.

اسم منم رها نیست. توی تایپک‌هایی با همین کاربری‌یم شرکت کردم راجب تاریخ بودن، اسممو گفتم، به زبون لری حرف زدم با هم‌زبون‌های خودم. گفتم اصولا چون آدم کلاسیکی هستم به دنیای کلاسیک قرن ۱۹ میلادی علاقه دارم. اینجا رها به معنی آزاد به کار برده شده.

برای بار هزارمم دارم بهت میگم. زیرورو کردی کل تایپک‌های منوخدام رو. پس دیدی به لرا توهین کرد. همین یه دلیل کافیه که بفهمی چقدر میتونم ازش بدم بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگی حسودی میکنی، من با کاربری خودم، سرجمع، ۴ تا تایپک هم نزدم. فقط یکیش بازه و مابقی قفل. پس بفهم آدم حسابی، برام مهم نیست کی ببینه کی نبینه. عقده‌ی دیده شدن ندارم. عقده‌ی دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن حتی به توهین هم ندارم

ببین عزیزم، من نمیدونم به چه زبونی، چه روشی، چه طریقی بهت بفهمونم تمومش کنی.

چندین روزه مداوم داری یک موضوع مضحک رو تکرار میکنی. همین کارا رو با کاربری اصلی من کردی که من مجبور شدم بیام کاربری دوم بزنم تا دستتو رو کنم بلکه کمی خجالت بکشی یه سایتو بلانسبت بلانسبت همه‌ی عزیزان خر تصور نکنی. من تمایلی به حرف زدن با تو ندارم. دهن به دهن‌ شدنتو دیدم حالم به هم میخوره از خودم اگه بخوام با تو دهن به دهن بشم.

هر جا میشینی مدام تهمت میزنی. باور کن حرف نزنی کسی نمیگه تو لالی. خودت فحاشی فکر میکنی دلیل تعلیق شدن همه‌ فحاشی‌یه. مدام داری به من میگی بی‌پدر‌ومادر!!! یه حرفی میزنی تا بهت فحش بدم عین خودت ازم آتو بگیری. عزیزم تربیت من مثل تو نبوده.

میگی معلوم نیست کجا بزرگ شدی. منم جوابتو به واضح‌ترین حالت ممکن دادم. گفتم جایی بزرگ شدم که تو نمیدونی کجاست چون امثال تو رو به هیچ‌ عنوان راه نمیدن.

نمیدونم بچه‌ای یا واقعا مادر، ببین دلسوزانه دارم بهت میگم. اگه بچه‌ای بشین پای درست اینجا هیچی گیرت نمیاد. اگه مادری زن حسابی بشین به بچه‌هات برس‌. دو کلوم درس یادشون بده، آداب معاشرت یادشون بده، اصول زندگی یادشون بده. خواهشا سرتو از گوت ما بکش بیرون و در گوت زندگی خودت فرو بنما.

پس بازم دارم بهت میگم

تموم کن این بازی کثیفت رو 

دیگه اسمی از من نیار. هر کی میخواد قبولت داشته باشه، باشه. من که مسئول آگاه کردن و نجات دادن یه جامعه از نادانی نیستم.

این کاربری‌یای منم به زودی برای همیشه قفل میشن. چون تعلیق یک ماهه کاربری اصلیم @تریپتامین تموم میشه. و من تمایلی ندارم هر بار با یک کاربری جدید نقش‌های جدید بازی کنم.

پس بدون اگه قفل شدن دلیلش ترس از تو نبود، سر پیازی هم برام ارزش نداره