2821
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

374 بازدید | 44 پست

مثلا یکی بیاد خونتون،  بزرگتر از شمام باشه چند سال،  بعد شماره تحویل نگیره  حتی تو احوال پرسی نگاهم نکنه جای دیگرو یا زمینو ببینه شما چیکار میکنین عکس العملتون چیه تحویل میگیرین یا شمام سرد بر خورد میکنین

سرد برخورد میکنم  دفعات بعدم اصلا سلام اینا نمیدم 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عین برادرشوهر من ... گفتم نه دیگه میرم خونشون نه بیان خونمون

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

میرم جلو میگم سلام فلانی.سلااام سلااام.منو میبینیییی؟من اینجام🖑🙂🖐

بعدش دیگه تحویلش نمیگیرم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
سرد برخورد میکنم  دفعات بعدم اصلا سلام اینا نمیدم

من خیلی تو ذوقم خورد،  میای خونه طرف محلش نمیدی ینی چیی،  البته من هی حرفش اوردمو چنتا سوال موال کردم مثلا یکم اومد پایین درکل باهام زیاد اوکی نبود،  من نمیتونم سلام نکنم ک😐

میرم جلو میگم سلام فلانی.سلااام سلااام.منو میبینیییی؟من اینجام🖑🙂🖐 بعدش دیگه تحویلش نمیگیرم.

نمیشه ک،  البته جواب سلام اینا داد ولی تو روم نگا نکرد

نمیشه ک،  البته جواب سلام اینا داد ولی تو روم نگا نکرد

آها.خب جواب داده دیگه.شما هم زیاد پاپیچش نشو.اهمیت نده

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
عین برادرشوهر من ... گفتم نه دیگه میرم خونشون نه بیان خونمون

وایییی خداروشکررررر رمز موفقیتت چیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وایییی خداروشکررررر رمز موفقیتت چیه

رمزی نداره 

ب شوهرم گفتم هرچقدر دوست داری باهاشون در ارتباط باش ولی حق ندارن بیان تو خونمون

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
من خیلی تو ذوقم خورد،  میای خونه طرف محلش نمیدی ینی چیی،  البته من هی حرفش اوردمو چنتا سوا ...

فقط با تو اونجوریه؟یا شاید اخلاقش اونه

دختره یا پسر

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

کلا من انگار وجود ندارم😑یا انگار پدر کشتگی داشته باشم با طرف

طرف کی هست؟شما مجردی یا متاهلی؟