یک نفر که باهاش اشنایی دارم نماینده فروش محصولات لدوراس گفت بیا گفتم دوست ندارم کفت حالا دو جلسه کلاس های انلاین پرزنت کنم شما رو و با یکی از لیدر ها مشاوره بشید حالا دو جلسه گذشته هر چی بهش میگم نمیخوام ولکن نیست اعصابم خورد شده باهاش تعارف دارم روم نمیشه نمیدونم واقعا چه جوری جدی برخورد کنم که نمیخوام ؟؟؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرسری از حرف زدن باهش امتنا کن مثلا زنگ زد پرسید یا تو چت بگو نه نمیتونم بعد سریع افلاین شو ی ...
راحت نیستم باهاش اونجوری
مثلا دیروز یه کاری پیش اومد دیرتر تماسشو قبول کردم ده دقیقه داشت خودشو میکشت شما که کار داشتی زودتر میکفتی حالا هر چی میگم یهویی بود بازم حرف خودش میزنه
یعنی اگه غریبه بود جوابشو میدادم و بلاک
وای درکت میکنم من با یکی از دوستام سر همین جریان قهر کردم هی میگفت بیا
باز خوبه خلاص شدی از دستش
خب بگه بدرک چرا نگران ناراحای اون هسی؟نهایتش این ناراحت بشه بره بهتر توهم همینو میخوای زنگاشو ج نده ...
یکبار همین کارو کردم گفت مگه میشه از ساعت ده صبح تا نه شب شما یه وقتی رو میتونی بزاری برای ما
یه جواب قاطع میخوام که بهش بفهمونم نه علاقه دارم نه تمایل
خیلی محترمانه بگو من باتوجه به علایقم هیچ تمایلی به این کار ندارم و میخوام تمام تمرکزم رو روی اهداف و علاقه هام بزارم و نمیخوام ذهنمو درگیر مسائل دیگه کنم .لطفا درک کنید