2777
2789

ابراهیم حاتمی کیا دوست داریم

من واقعا خجالت میکشم مردم ما بهش میگن فیلمساز حکومتی ، وابسته و هزار دنگ دیگه بهش میزنن....

ادم اگرم فیلمساز وابسته به کشور و حکومت کشور خودش باشه و فیلم وطنی بسازه.. بهتر از  افرادی مانند اقای اصغر فرهادیه که وابسته به امریکا باشه و فیلم ضد ایرانی بسازه و باب میل دشمنون فیلم بسازه

درود بر حاتمی کیا بهترین کارگردان ایران

تاپیک های قبلی مال بنده نیستند

همه تعریف هایی که کردید ازش واقعیت هست 

چرا بخوایم از واقعیت دوری کنیم؟!

شما هنوز بقیه کشور هارو دشمن خودتون میدونید😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه تعریف هایی که کردید ازش واقعیت هست  چرا بخوایم از واقعیت دوری کنیم؟! شما هنوز بقیه کشور ه ...

اگرم حکومتی و خادم کشورش باشه اشکالی داره؟؟

عزیزم هم حاتمی کیا کارگردان خیلی خوبیه، هم اصغر فرهادی.....و ی سوال کارگردان های آمریکایی کلی فیلم در نقد سیاستهای آمریکا ساختن، آیا کسی بهشون میگه شما نوکر و مزدور ایران هستید؟!!

کارگردان حق داره هر فیلمی که دوست داره بسازه

اصغر فرهادی تو چع فیلمی بازی کرد

کارگردان هستن 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
خب خودشم همیشه میگه و مشکلی با این موضوع نداره پس شماهم ناراحت نشو

اتفاقا خیلی هم مشکل داره

یه جا گفت چه گناهی کردم فیلمساز شدم

به نظرم نباید مقایسه کرد هر دوشون در جایگاه خودشون خوب هستن

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
عزیزم هم حاتمی کیا کارگردان خیلی خوبیه، هم اصغر فرهادی.....و ی سوال کارگردان های آمریکایی کلی فیلم د ...

اونا مردمشون ( امریکا) جنبه دارن سریع جبهه نمیگیرن به کارگردانشون