2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🥺 ناراحت شدی؟

خیلی🙂💔داشتم میمیردم عید هم عروسیشونه🙂💔😢🥺😭

دل روشنم به تاریکی ها میخندد🌱💛🙂اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن❌اگه دلتون رو رنجوندم یا بهتون بی احترامی کردم معذرت میخوام🙏🏻❤

من شوهرم همیشه بهم میگه اگه من مردم (بعد 120سال البته) چیکار میکنی؟ من میگم فضولی؟! میگه حق نداری ازدواج کنی بعد میگه بچمو میدی مادرم بعدش هرکاری خاستی بکن.. ولی معلومه بسیاااار بدش میاد

خب ازش جدا نمیشدی

درود بی پایان بر نی نی سایتی های عزیز 🏵اسمی که انتخاب کردم خیلی میره زیر سوال که حالم خوب نیستو انرژی منفی داره و...... نه حالم بد نیست خیلیـــ هم خوبممم دارم در حال زندگی میکنم و لذت میبرم اسمی پیدا نکردم اینو گذاشتم 😐😊حالام پاک نمیشه🤣🌹🌹

دورت بگردم من🥺

برات‌مهم‌نباشه قطعا قراره کسی ک لایقته بیاد سراغت اون اگه لایقت بود کنارت میموند و سعی میکرد خوب باشه🙂

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
خب ازش جدا نمیشدی

من هیچکاری نکردم ما قرار بود ازدواج کنیم ولی اون بهم زد و گفت که ما به درد هم نمیخوریم نمیدونم چیکارش کردم😭🥺😢💔🙂

دل روشنم به تاریکی ها میخندد🌱💛🙂اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن❌اگه دلتون رو رنجوندم یا بهتون بی احترامی کردم معذرت میخوام🙏🏻❤
گلم ایشالا یکی خیلی بهتر ازون قسمتت شه💔

مرسی🙂💔

من هیچکاری نکردم ما قرار بود ازدواج کنیم ولی اون بهم زد و گفت که ما به درد هم نمیخوریم نمیدونم چیکار ...

پس مطمئن باش نمیتونه کنار اون دخترم خوشبخت باشه دل شکستن تاوان داره🙃

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌