دیروز رفتم بهش گفتم چرا ورم من بعد یک سال و نیم نخابیده
استخون بینئ از داخل زده بیرون من قبل عمل اینطور نبودم
هی توجیح کرد اخرشم گف چون پوستت خوب نیس ی طرفش برای همون یطرف ورم مونده
چجور باید شکایت کنم ازش؟
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانمهای باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
این دکترا از این شکایتیا زیاد دارن به هیچ جاشون نیس
بیخود کردن ب ما ک رسید باید لال شیم
خودشون قبل عمل کلی امضا میگیرن
اصلا انگار رفتم اتاق عمل فقط بیهوش شدم اومدم بیرون
دکترم فقط چایی خورده اونجا اگه بگی یه دستی کشیده باشه اصلا 😕
اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانمهای باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
ببین کناره های بینی مو دست میکشم سمت راست صافه سمت چپ ی گردی اندازه نخود زیر دستم حس میشه ..اول میگفت حساس نشو مشخص نیس بعدا صدام رفت بالا گف پوستت خرابه آدما ی طرف صورتشون فرق میکنه سمت راستت پوستش خوبه گفتم اتفاقا سمت راستم هم ورم داشت خوب شد چپ خوب نشد از داخل هم زده بیرون
گف هفته بعد بیا کورتون بزنم ولی میدونم فایده نداره میخام شکایت کنم
همین نخوده باعث شده تیغه بینم نازک نباشه
اصلا انگار رفتم اتاق عمل فقط بیهوش شدم اومدم بیرون دکترم فقط چایی خورده اونجا اگه بگی یه دستی ...
نخورن اون پولو انشالله
قبل عمل از من امضا گرفت ک تغییر چندانی نمیکنی منم امضا دادم
دیشب رفتم سرش بابت ورم
میگ خانم تو امضا زدی دیگ چی میگی
میگم من بابت تغییر نکردنم امضا زدم ن بابت تغییر کردنم
عمل کردم ک دردم دوا شه ن درد بیاد رو درد
نخورن اون پولو انشالله قبل عمل از من امضا گرفت ک تغییر چندانی نمیکنی منم امضا دادم دیش ...
واسشون فکر میکنی مهم 😑😑اصلا و ابدا
دماغ منم هفته اول خوب بود الان با حتی با چسب افتادس نمیدونم بخاطر ورم یا قرار اینطور بمونه اعصابم ...
حتما زیاد هم شدی