2777
2789
عنوان

ممنون میشم کمکم کنید

60 بازدید | 7 پست

من میخوام هزینه ی یه فرد یا بچه فقیر رو به عهده بگیرم ولی نمیخوام جای دولتی برم حالاهم کسی رو نمیشناسم توی خیابون ادم زیاد هستا ولی من میخوام یکی باشه که کمکش کنم واقعا به دردش بخوره البته من خودمم تو خرج خودم موندما ولی خب میخوام در حد توانم به یه نفر کمک کنم شاید حال دلم خوب بشه میشه راهنماییم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تو خرج خودت موندی بدون چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه

نمیدونم اخه تو یه شهر غریبم که هیچ کس رو ندارم چندبار خواستم خرگوش یا ... بخرم که باهاش سرگرم بشم بعد گفتم این پولو بدم به یه نفر نیاز داشته باشه خیلی بهتره

شما خیلی مهربونید🤍

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....

الان شما بگید از کجا باید یه نفر رو پیداکنم که نیاز داشته باشه و گولم نزنه اخه قبلنا خیلیا به دروغ میگفتن مشکل داریم ولی بعد میفهمیدم دروغ میگفتن میخوام برای کسی هزینه کنم که نیاز داشته باشه 

پیج روشنا رو تو اینستا سرچ کنید

برای مردم سیستان بلوچستان هست

خیرات نان و اینجور چیزها

شاید بدردتون خورد

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....