2777
2789
عنوان

کسی تا حالا مربای به درست کرده که تلخ بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16823 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فردا میخوام درست کنم میترسم خراب شه

واسه اینکه مثل من خراب نشه، یه تکه چوب دارچین کوچیک بنداز، آخر کار هم دو قاشق آب لیمو بریز و کمی گلاب، هل هم میتونی، من ۵ ساعت گذاشتم با شعله خیییلی کم پخت خیلی خوش رنگ شد ولی حیف این لیمو رو با پوست گذاشتم توش تلخ شد

واسه اینکه مثل من خراب نشه، یه تکه چوب دارچین کوچیک بنداز، آخر کار هم دو قاشق آب لیمو بریز و کمی گلا ...

هل خریدم ولی انگار دوست ندارم توش بریزم اخه زیاد از طعمش خوشم نمیاد.دارچین واقعا خوشمزه میکنه؟

مرسی عزیزم، بیرون یخچال میشه نگه داشت؟

من تاحالا نگه داشتم ولی خب هم شیرین بوده خیلی هم درظرفمو پلمب کردم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
هل خریدم ولی انگار دوست ندارم توش بریزم اخه زیاد از طعمش خوشم نمیاد.دارچین واقعا خوشمزه میکنه؟

اگر هل دوس نداری ننداز، دارچین هم به نظر من فقط یه نیم ساعت بذاری روی به ها باشه که یه عطری بده و درش بیاری کافیه، من وسطای پخت دیدم انگار خیلی داره بوی دارچین غالب میشه درش آوردم، همون گلاب و آب لیمو،وانیل هم میشه یه کم ریخت

من تاحالا نگه داشتم ولی خب هم شیرین بوده خیلی هم درظرفمو پلمب کردم

حالا فردا همون کاری گفتید رو انجام میدم،به نظرت بیام به های جدید رو بذارم بپزه آخراش این یکی رو بهش اضافه کنم یه کم با هم بجوشه؟

آره خورد کردم ولی اون موقع که دیگه کامل بی مزه میشه

میدونم چی میگی ولی خب بازم بهتر از تلخیه

تو خود مرباشو با شکر و دارچین وحالا گلاب و هل درست کن بجای آب هم آب به بریز که بوی به بده بعد که درست شد قاطی  به هات کن که شسته شدن

میتونی یه کار دیگه ام کنی 

دوباره مربا درست کن حالا با چندتا دونه به

یکم آبشو زیادتر کن 

بعد این به هارو که شستی قاطیش کنی

یا اگه دیدی زیاد تلخ نیست و قابل تحمله  

نشور وقتی مربای جدیدت درست شد اونارا قاطی هم کنی تا مزه اش کمتر بشه

حالا فردا همون کاری گفتید رو انجام میدم،به نظرت بیام به های جدید رو بذارم بپزه آخراش این یکی رو بهش ...

اره میتونی حین جوشیدن هویج هم بندازی 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

سلام عزیز

منم دعا کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7827186/عزیزانی-که-حاجت-دارید-بیاید

خدای مهربانم💫چادرمیپوشم وحجابمرا دوست دارم 🧕چون تو فرمودی💫 با نامحرم👨شوخی نمیکنم و متینم چون تو فرمودی💫 دست🤚 و پای🦶 پدرومادرم👨‍👩‍👦 را میبوسم و احترامشان میکنم چون تو فرمودی 💫نماز🤲میخوانم و روزهمیگیرم چون تو فرمودی💫 با خانوادم👨‍👩‍👦‍👦 و دوستانم👩👩‍🦰👱‍♀️ میخندم👄 و شادم☺ چون تو فرمودی💫درس میخوانم👩‍💻 و علم یاد میگیرم چون تو فرمودی💫برای جهان دیگر که ابدی ست و هررررگز تمامی ندارد یاری ام کن💫هدفم رسیدن به تو و رضای توست یا ارحم الراحمین 💫