2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنیم اسکاچ اینا بکشیم بعد همون موقع آب بکشیم؟

نه بزار بمونه بهش..اگه میبینی مشکلی نداره با سیم هم بکش..خیلی عمقی باشه باید کارتو چندبار تکرار کنی

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏

اینی که میگم خطرناکه ولی تمییییزززز میشه

لوله بازکن بگیر بریز تو آب گرم بعد حدود نصف روز بزار چدنا توش بمونه بعد بشور خیلیییی تمیز میشه 

ولی 

1:چدنات باید اصل باشه

2:حتما حتما حتما دستکش .ماسک. عینک داشته باش که خدایی نکرده موقع شستوشو آسیب نبینی

کاربر خانم هستم
اینی که میگم خطرناکه ولی تمییییزززز میشه لوله بازکن بگیر بریز تو آب گرم بعد حدود نصف روز بزار چدنا ...

اره لوله بازکنم شنیده بودم اینم خوبه 👍🏻

خودت باش مگه خودت چشه.!😉😌
اره لوله بازکنم شنیده بودم اینم خوبه 👍🏻

آره منم لوله باز کن استفاده کردم خیلی تمیز شد،حتما امتحان کن،لوله باز کن صاف باشه خیلی بهتره

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!