2777
2789

سلام، دوستان من 24 سالمه و پریود های منظمی دارم هر ماه سر موعود حالا یکی دو روز زودتر گاهی هم دیر تر پریود میشم و اضافه وزن هم ندارم اصلا، من سال گذشته برای لیزر موهای زاید اقدام کردم که به درخواست خودم چون موهای زاید قسمت گردن داشتم ازمایش هورمونی دادم که مشخص شد کمی تنبلی تخمدان دارم ،دکتر بهم متفورمین هر روز نصف قرص و سونوگرافی سینه برای اینکه کیست نداشته باشه سینه هام واقعیتش من تنبلی کردم و نرفتم سونو وبعدش هم تا دو ماه پیش متفورمین رو ادامه دادم و دوماه پیش قطع مردم این دوماه هم پریود هام طبق برنامه بود منتهی احساس چرب شدن پوستم و جوش تو ناحیه ی کمر و شانه پیدا کردم و فکر میکنم همچنان مشکل هورمونیم پا برجاست ،میخواستم بدونم متفورمین طولانی مدت خوردن مشکلی نداره من حدود نه ماه خوردم ترسیدم مضر باشه قطع کردم ،شمایی که مشکلتون مثل منه وی استفاده کردین و چه مدت ،راستی من اصلا مشکل بارداری نداشتم و زمان اقدام ماه سوم باردار شدم ،فقط مسئله ام جوش های کمر و شانه و پوست صورتمه که زیاد شده 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

خوب اگه مشکل اینه 

حجامت کن 

یا برو دکتر پوست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بابت غلط های نگارشی معذرت میخوام 🙏🙏🙏❤️

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه مشکل اینه  حجامت کن  یا برو دکتر پوست

حجامت مؤثره؟؟؟جای تیغ ها رو بدن میمونه؟؟؟

تنبلی در طی زمان به وجود میاد ممکنه اون موقع که باردار شدی هنوز دچارش نبودی

چاره ای جز ورزش و اصلاح سبک تغذیه نداری عزیزم

تنبلی درمان دائمی هنوز نداره

متفورمین هم به میزانی که شما استفاده میکنی هیج ضرری نداره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
حجامت مؤثره؟؟؟جای تیغ ها رو بدن میمونه؟؟؟

نه برا چی جاش بمونه اونجور نمیزنن که بمونه جاش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تنبلی در طی زمان به وجود میاد ممکنه اون موقع که باردار شدی هنوز دچارش نبودی چاره ای جز ورزش و اصلاح ...

عزیزم ممنونم که جواب دادی، گلم من از زمان نوجوانی و شروع پریودهام موعای ضخیم قسمت گردنم رشد کرد و طی زمان اضافه شد فکر میکنم از اون زمان مشکل داشتم خودم متوجه نشدم

نه برا چی جاش بمونه اونجور نمیزنن که بمونه جاش

❤️❤️❤️

اگه در مورد اصلاح سبک زندگی و تغذیه اطلاعات دارین به منم بگین🙏

عزیزم از غذاهای فست فود و سس و نوشابه ها و کلا غذاهای کنسروی و فراوری شده کلا دست بکش

ببشتر سالم خوری کن و سبزیجات و میوه ها رو توی رژینت بیشتر قرار بده

گوشت گوسفتد استفاده کن و گوشت گاو نه

تحقیق کن و طبع خوراکی ها رو با ادویه ها و مسهل ها ملایم کن

تحرک منظم داشته باش مثلا هرروز نیم ساعت پیاده روی کن

اگر اضافه وزنی هست کم کن

همه اینها در کنار دارو خیلی خوب جواب میده و کنترل میشه این تنبلی تخمدان

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عزیزم از غذاهای فست فود و سس و نوشابه ها و کلا غذاهای کنسروی و فراوری شده کلا دست بکش ببشتر سالم خو ...

خیلی ممنونم ازتون ...عزیزم برای دخترم میخواستم ،متأسفانه رژیم غذایی رو رعایت نمیکنه ولی اضافه وزن نداره و پیاده روی میره ...باز هم ممنون از اینکه وقت گذاشتین🙏