2777
2789

پدر شوهرم آشالازی داره و کرونا گرفت رو این بیماریش اثر گذاشته

اینجا بهمون گفتن ببریدش بیمارستان امام خمینی

فک کنم دولتیه نه؟ بیماریتان دولتی بهتر از اینم هست؟

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیمارستان خیلی خوبیه دولتی ولی خیلی شلوغ تجهیزاتش خیلی خوبه فقط شلوغ. کلا برای اکثر بیماریها، زای ...

ممنون مامان ریحانا جون....انشاءالله هیچوقت کسی جز زایمان گذرش اینجاها نخوره

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
ممنون مامان ریحانا جون....انشاءالله هیچوقت کسی جز زایمان گذرش اینجاها نخوره

ان شالله

برای زایمانم خوب نیست

چون اکثر مواردی که هستن بیماریهای خاص یا مادر داره یا بچه و خیلی شلوغ. ولی با دکترهای خوب و تجهیزات خوب

سحر بانو  تو یه تاپیکی نوشته بودین ک چندنفر از خونوادتون تست جوش شیرین واسه تعیین جنسیت انجام ...

سلام عزیزم معذرت میخوام من یه مدت اینجا سر نزدم الان پیامتو دیدم

جوش شیرین و میریزی ته لیوان یبار مصرف قد یکی دو سانت بعد ادرارتو میریزی روش اگه جوش زد دختر واگه جوش نزد پسر

البته که قطعی نیست این روش

ولی واسه خودم سر دوتا بچه هام که درست بود و همینطور چنتا از بستگانم

برای درمان گیاهی آشالازی، از عطاری تخم کرفس و صمغ کنار رو بگیرید اگه صمغ کنار پیدا نکردید صمغ عربی بگیرید، هم تخم کرفس هم صمغ عربی رو آسیاب کنید به ریزی دونه های نمک، به نسبت مساوی باهم مخلوط کنید مثلا یک قاشق غذاخوری از هرکدوم رو باهم مخلوط کنید،نیم ساعت قبل از هروعده غذایی یک قاشق چایخوری بدون آب استفاده کنید، کم کم و مزه مزه بخورید تا یک قاشق چایخوری تموم بشه، تا الان سه نفر نسبت به قبل حالشون بهتر شده،فقط در مصرف تخم کرفس زیاده روی نکنید باعث ميشه فشار بیفته

درکنار درمان گیاهی آشالازی تغذیه شون هم مهمه، نوشابه براشون سمه، نوشیدنی های گازدار نخورن مثل دوغ، قرص جوشان، انواع سس، رب، آبلیمو، لواشک، غذاهای سرد نخورن، سالاد الویه نخورن، مرکبات و میوه های اسیدی مثل پرتقال نخورن، لبنیات نخورن، من پنج ماه رعایت کردم خوب شدم انشالله پدرشوهرتون هم با درمان گیاهی و رعایت تغذیه شون هرچه زودتر درمان بشه آشالازیشون