2777
2789

سلام خانما من بچه اولم بدنیا اومد ۴کیلو بود یادم نمیاد ۳۴هفته وزنش چقد بود الان شکم دومم باردارم یه ده روز پیش کرونا گرفتم تو سه روز سه کیلو کم کردم بعد رفتم سونو ۳۴هفته وزن بچه۲۵۳۷بود اواخر ۳۴هفته هم بود حس میکنم خیلی کمه احتمال زایمان زود رس هم دارم هفته ای یه امپول پروژسترون میزنم دکتر گفت خدا خدا کن تا پایان ۳۷هفته زایمان نکنی حالا خیلی ناراحتم فک نکنم تا دو سه هفته دیگه وزن بچه به ۳.۵هم برسه واقعا ناراحتم دوست ندارم ریزه میزه بشه.. بچه اولم ۳۸هفته زایمان کردم ولی وزنش عالی بود ...شما اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارین کمکم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۵۰۰ بود ۳۹ هفته حالا واسه ۲۰۰ گرم نشستی غصه میخوری؟

مال من به ۳.۵هم نمیرسه با این تفاوت که شما ۳۹هفته زایمان کردین ولی من احتمالا ۳۷یا۳۸میترسم موقع زایمان حتی به ۳هم نرسه خیلی ناراحتم

منم پسراولم ٣٨ با وزن خوب به دنيا اومد الان پسر دومم رو باردارم احتمال زايمان زودرس هم دارم و مثل پس ...

واقعا منم دقیقا همینجور من وزنش اوایل عالی بود تا کرونا که گرفتم قشنگ شکمم کوچیک شد

منکه امروز رفتم سونوی وزن 34 هفته و 6 روزم بودم وزنش2547نرماله...

دکتر گفت وزنش خوبه میدونم نرماله ولی من به نصبت بچه اولم مقایسه میکنم و اینکه احتمال زایمان زودتر ازموعد هم دارم برا همین خیلی نگرانم