2777
2789
عنوان

شکست

48 بازدید | 7 پست

بچها خب معمولا اکثر آدما شمست عشقی میخورن و فقط یه عده خوش شانس به عشقشون میرسن ..من الان دوساله ک شکست خوردم ..الانم نامزد کردم ..هنوزم نمیتونم از فکر اون در بیام ..شما چیکار کردین چجوری کنار اومدین؟بخدا خیلی حالم بده همش نامزدمو بخاطر اون اذیت میکنم یه ذره بهش محبت میکنم حالم بد میشع.. خیلی با من اذیت میشه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو جای نامزدت بذار ... عادلانه اس؟ بخاطر اون تغیر کن  چون حالا اون تورو گرفته و نه عشق سابق

نامزدم از قضیه عشق سابقم خبر داشت بازم اومد منو گرفت..خیلی تلاش میکنم خوبیاشو جبران کنم ..ولی بعضی وختا یع حرفایی میزنم خیلی ناراحتش میکنم بعدشم خیلی پشیمون میشم

آدم ها گاهی وقتا اشتباه دل میدن به کسی که ارزشش رو نداره قسمت تو با نامزد الانته شاید همونقدری ک تو اون فرد رو دوست داری نامزدت تو رو دوست داشته باشه و اینجوری هر دو عذاب میکشین سعی کن خوبی های نامزدت اخلاق های خوبش محبت هاش رو ببینی و ت هم محبت کنی بهش خیلی زود میفهمی ک عاشق فرد اشتباهی بودی ❤️🙂

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم 
نامزدم از قضیه عشق سابقم خبر داشت بازم اومد منو گرفت..خیلی تلاش میکنم خوبیاشو جبران کنم ..ولی بعضی و ...

خب پس تورو همونطور که هستی پذیرفته و گذشته ات براش مهم نبوده دیگه باید شما گذشته رو بحال خودش رها و در جبران لطف و محبتی که نامزدت نسبت به تو داری مصمم تر باشی :)