2777
2789
باهاش تمرین می کنم اما همکاری نداره ...قادر به تقلید وتکرار اصوات نیست ...فقط بابا ماما دد میگه معنی اش را هم نمی دونه وغیرارادی میگه حتی همون بابا را هم بگی تکرار نمی کنه ...شنوایی اش خوبه وخیلی بازیگوشه ...
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ...آخه دیدم بعضی بجه ها تو این سن ادراک درستی ا ز کلمات دارن و کاملا می تونن اصوات حی.انات را بگن ...
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
Tv روشن نکن توی یادگیری بچه ها اختلال ایجاد میکنه اگه خواستی سی دی صوتی بزار منم پسر کوچکم دیر زبون باز کرد

مدام باهاش حرف بزن و شعر بخون کتاب بخون اگه توجه داره ووقتی باهاش حرف میزنی یا ازش میخوای کاری انجام بده عکس العمل داره نگران نباش
هر وقت چیزی رو می خواد بهش بگو اول اسمشو بگه مثلا اگر اب می خواد بگو چی چی اینقدر بپرس تا بگه
وقتی مهمونی رفتی بپرس کجا داریم می ریم تا یاد بگیره
از یه بچه یه کم بزرگتر دیگه هم می تونی استفاده کنی از هم سن و سالهای خودش بهتر تقلید می کنه
یا وقتی خوراکی میاری بپرس کی مثلا پاستیل می خواد تا حرف بزنه
ای مالک ! بدان اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند، ولی مهربان باش. اگرشریف و درستکار باشی فریبت میدهند ، ولی شریف و درستکار باش . نیکیهای امروزت را فراموش میکنند، ولی نیکوکار باش . بهترینهای خودت را به دیگران ببخش ، حتی اگر اندک باشد . در انتها خواهی دید آنچه می ماند میان تو و خدای توست، نه میان تو و مردم
صفورا جون دختر من هم همینطوری بود تا 20 ماهگی فقط کلمات رو می گفت و صدای حیوونا. ولی یکدفعه در عرض یک هفته به حرف افتاد جوری که جمله میگه 7-8 کلمه ای.

من دکتر هم بردمش دکترش هم خیلی عالیه و فوق تخصص کودکانه گفت ما صبر می کنیم تا 3 سال اگر بچه خوب حرف نزد اونموقع میگیم اختلال داره. گفت تا 3 سالگی بچه فرصت داره تا بتونه خوب حرف بزنه. بعد همین دختر من که من چقدر حرص خوردم و اشک ریختم الان کتاب میگیره دستش نیم ساعت قصه تعریف می کنه برای خودش قاطی پاطی.

یعنی اصلااااااااااااااا نگران نباش.
خدایا خودت نگهدار دخترم و زندگیمون باش
از 2 سالگی انفجار زبانیه .. اونقدر حرف میزنه که حد نداره و مجبور میشی بری تو کمد قایم شی که یه دقیقه استراحت کنی
الان هنوز خیلی کوچیکه طفلک
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم