2777
2789
عنوان

شده ؟

54 بازدید | 8 پست

سلام دسته گلا ...شده تابه حال غیر ممکنای زندگیتون ممکن بشن ‌‌..؟چی بودن؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شده امیدوارم بازم بشه شفای یه مریض خیلی بدحال که امیدی بهش نبود الان خوب خوب شده سرحااال ..هفته ...

ای جانم ....عالیه ...خداروشکر ،🥺😍

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
اره شده  یه شبه همه چی عوض شد...

میشه لطفاً بگی ...البته اگه دوست داشتی 

بله

پیش خودم فکر میکردم غیر ممکنه اینقد چاق شم ولی شدم

یا غیر ممکنه اینقد مشکلات مالی پیدا کنم ولی کردم

یا غیر ممکنه ی سال ماشین نداشته باشم که خب شد اینم

😃

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ای جانم ....عالیه ...خداروشکر ،🥺😍

مرسی

یه غیرممکن دیگه ام هست که امید دارم اتفاق بیوفته

رسیدن به کسی که دوسش دارم

برام دعا کنید❤

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
بله پیش خودم فکر میکردم غیر ممکنه اینقد چاق شم ولی شدم یا غیر ممکنه اینقد مشکلات مالی پیدا کنم ولی ...

😂😂😂😂عززززیزم ...

مرسی یه غیرممکن دیگه ام هست که امید دارم اتفاق بیوفته رسیدن به کسی که دوسش دارم برام دعا کنید❤

انشالله میشه ...چشم عزیزم