sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 عنوان شده ؟ 54 بازدید | 8 پست سلام دسته گلا ...شده تابه حال غیر ممکنای زندگیتون ممکن بشن ..؟چی بودن؟ قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !! 1400/08/12 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 اره شده امیدوارم بازم بشهشفای یه مریض خیلی بدحال که امیدی بهش نبود الان خوب خوب شده سرحااال ..هفته دیگه عروسیشه😁 تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 اره شده امیدوارم بازم بشه شفای یه مریض خیلی بدحال که امیدی بهش نبود الان خوب خوب شده سرحااال ..هفته ... ای جانم ....عالیه ...خداروشکر ،🥺😍 قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 اره شده یه شبه همه چی عوض شد... میشه لطفاً بگی ...البته اگه دوست داشتی قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 94722 بلهپیش خودم فکر میکردم غیر ممکنه اینقد چاق شم ولی شدمیا غیر ممکنه اینقد مشکلات مالی پیدا کنم ولی کردمیا غیر ممکنه ی سال ماشین نداشته باشم که خب شد اینم😃 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
پرستار_میشم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3543 ای جانم ....عالیه ...خداروشکر ،🥺😍 مرسییه غیرممکن دیگه ام هست که امید دارم اتفاق بیوفتهرسیدن به کسی که دوسش دارمبرام دعا کنید❤ تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 بله پیش خودم فکر میکردم غیر ممکنه اینقد چاق شم ولی شدم یا غیر ممکنه اینقد مشکلات مالی پیدا کنم ولی ... 😂😂😂😂عززززیزم ... قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
sonamiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3371 مرسی یه غیرممکن دیگه ام هست که امید دارم اتفاق بیوفته رسیدن به کسی که دوسش دارم برام دعا کنید❤ انشالله میشه ...چشم عزیزم قله سابقم 🥰.....فکر میکنی که ضعیفی؟ تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!