2777
2789

میگم سبزی کرفس  که شامل  بر گای کرفس و نعنا جعفری میشه درسته؟؟؟؟

حالا اگر نعنا جعفریش از برگا کرفس زیاد بشه خوب میشه؟؟؟من قبلاً برگاش ریز کردم سرخ کردم 

امروز نعنا جعفری که گرفتم سرخ کردم زیادتر از اون سبزی کرفس هاشد ...قاطی کردم ...بد نمیشه که؟؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟فقط نگران این بودم زیاد تر از برگهای کرفس شد بد نشه

معمولا زیادتر میشه دیگه. برگای کرفس کمه معمولا. فقط نعنا یه مشت کوچیک باشه تلخ نشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من تو خورشت کرفس همون سبزی قرمه میریزم معرکه میشه از سبزی خوده خورشت کرفس بهتر میشه

آره اینجوریم درست میکنم خوب میشه اولین باره دارم سبزی کرفس درست میکنم

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
من تو خورشت کرفس همون سبزی قرمه میریزم معرکه میشه از سبزی خوده خورشت کرفس بهتر میشه

منم اینجوریم😂 در کل کوکو،اش،سوپ پلو،خورش همش یکیه 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
جدی؟؟فقط نگران این بودم زیاد تر از برگهای کرفس شد بد نشه

والا مامان من شده برگاشو نداشته فقط با نعنا جعفری درست کرده خوشمزه هم شده بود 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

نعناع زیادی تلخ می کنه

جعفری هم اگه برگاش ضخیم و تیره باشه یکم تلخ می کنه

مادرم سبزی قرمه با برگ کرفس قاتی می کنه، با گوشت چربی دار خیلی خوب میشه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!