2777
2789
عنوان

عطر خوب چی بخرم + بچه ها بلک افغان بوش چه جوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان یک تومن برای عطر گرون نیست دیگه 

من پنج سال پیش عطر میگرفتم ۷۰۰ ، الان همون عطر شده حدود پنج میلیون 

این عطرها به نظرم خوبن : پیور گلد ایفوریا 

جاسمین نویر بولگاری 

الگسیر هرمس 

کوکو‌شنل 

بلک افغان عالیه 😍

من ی بار خواهر شوهرم داشت زدم تا دو هفته رو لباسم بود عطرش پاکم نمیشد

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
هر میلش فک کنم به ۸۰ تومن رسیده باشه.شایدم بیشتر

از همین عطر فروشیای معمولی بگیزم دارن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
لالیک بوش چیه 😂😂😂 فارسی توضیح بده 

عطرهای لالیک دیگه مدلای مختلف داره رایحه اشونو دوست دارم . من چون میگرن دارم معمولا هر بوی عطری بهم نمیسازه یکم شامه ام عادت میکنه حالت تهوع میگیرم اما لالیک اینجوری نیست اذیت نمیکنه خیلی خوشبو ان.

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...