2777
2789
عنوان

چقد زود شوهر میکنن جدیدا

247 بازدید | 28 پست

سلام من کلاس دوم دبیرستانم و امروز رفتم مدرسه و  وقعا برگام ریخت که دوتا از دخترای کلاسمون شوهر داشتن حالا من نفهمیدم کی ازدواج کردن ولی تو محل ما هم چن نفر امسال ازدواج کردن اونم ۱۶ ساله 😑من نمیگم ایرادی داره یا حتی قصاوت نمیکنم ولی تو شهر ما قبلنا اینجوری نبود اخه حتی دوران مامانم اینا برا همین واقعا متعجبم 😐اینا ک پدر مادرشون اجازه شوهر کردن میدن پس چرا پدر مادر من اجازه نمیدن با کسی دوست بشم؟؟؟

تو مدرسه ما یه دختره حامله بود🥴

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا بخاطر قیمت سکه و طلاس میخوان زود ازدواج کنن تا همه چی یهو گرون تر نشده و  کروناستو مراسم انچنانی نمیگیرن 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌

قبلا اینقد عجیب نبود الان.عجیبه برای همون جلب توجه میکنه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

ما سال آخر یه نفر ازدواج کرده بود که خیلی پشیمون بود به فکر طلاق بود دیگه ندیدمش و نمیدونم چیشد

اشتباهه ازدواج توی سن کم فقط حسرت و پشیمونی به بار میاره 

از زندگیتون لذت ببرید رشد کنید پیشرفت کنید برید دنبال شغل مورد علاقتون 

ازدواج بذارید مرحله آخر 

کدوم شهری؟

آخه تو شهر نا هم جدیدا مد شده دخترای نوجوان رو عروس میکنن.

مامان خودم و خاله هام همه ۲۳ به بالا ازدواج کردند‌.

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    

آره والا طرف ۱۵ سالشه تاپیک زده عقده آخه ۱۵ ساله درک آنچنانی داره از  زندگی ، سیاست، از شوهر داری بچه داری داره ؟ من میگم تا ۲۲ ، ۲۳ اصلا اسم شوهرم نمیارم آخه چه معنی داره ، یکی دیگه تاپیک زده ۲۰ سالمه خواستگار ندارم خب باباجان ۲۰ سالته ۴۰ سالت که نیست به خدا یکی از فامیلای ما ۴۰ سالگی ازدواج کرد اونم چه ازدواجی عالی از همه چی ، شوهرش از اخلاق ، پول ، قدرشناسی و.... هیچی کم نداشت من که میگم بااین سن ازدواج کردنش خوشبخت ترین شده

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹