2777
2789
عنوان

تیرکشیدن ناف

497 بازدید | 42 پست

سلام من یک دختر ۱۷ ساله ام ، قبلا نافم خیلی تیر میکشید طوری که به مقعدم میزد تیرکشیدنش ولی لحظه ای بود مثلا تو روز یک بار اینطوری میشم

حالا دیروز از صبح تا شب نافم درد میکنه یک تیرهایی میکشه و سمت راست و دور اطرافم همش درد میکنن

البته اینم بگم من تو بچگی عفونت روده داشتم 

دردش تحمل اوره ولی کلا درد دارم

امروز بیدارشدم حالم خوب بود و دردی نداشتم دیگه 

ولی الان هی درد میکنه یهو ول میکنه 

ممکنه از اپاندیس باشه

الهی ، گاهی ، نگاهی

ممکنه کیست تخمدان هم داشته باشی سونو بده

ی ازمایش انگل هم بده 

هلیکو باکتر هم ازمایش بده

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کیست تخمدان هم داشته باشی سونو بده ی ازمایش انگل هم بده  هلیکو باکتر هم ازمایش بده

ای وای ، ولی سمت راست بیشتردرد داره میترسم از کلیه هام باشه

هلیکو باکتری ازمایش مدفوعه؟

الهی ، گاهی ، نگاهی

اپاندیس بهت اجازه نمیده بشینی کلا ی ازمایش بگو برات ببنویسن 

گلبول سفید 

انگل 

هلیکو باکتر 

مدفوعت هم بده ازمایش

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ای وای ، ولی سمت راست بیشتردرد داره میترسم از کلیه هام باشه هلیکو باکتری ازمایش مدفوعه؟

اره منم مثل خودت هستم وقت سونو گرفتم .

ی وقتایی کیست باعث میشه دردای روده ای بده..

اره مدفوع بدی هم انگل میفهمی 

هم باکتری معدت از من 

انگل منففی شد

وای هلیکو مثبت شد

اره منم مثل خودت هستم وقت سونو گرفتم . ی وقتایی کیست باعث میشه دردای روده ای بده.. اره مدفوع بدی ه ...

من انگل دارم ، مشکلات گوارشی معده هم دارم میدونم که انگله لعنتی حتی ننیتونم حرف بزنم از معده م چون حس میکردم باد کرده بزور نفس میکشم ازش احسا میکنم میخواد بیاد تو حلقم

الهی ، گاهی ، نگاهی
دخترم نی نی سایتیها دکتر نیستن حتما برو دکتر عفونت نباشه خطر داره اینجا یهو راهنمایی اشتباه میکنن خی ...

اره درسته من فقط گفتم بره ازمایش بده حتما