2777
2789
عنوان

مهمون دارم

353 بازدید | 26 پست

بچه ها ما اومدیم شمال تو ویلامون با نامزدم حالا دوستش زنگ زده میگه ویلاتونو خالی کنید میخوایم بیایم تو ویلا یا غذا درست کنید با هله هوله بیایم ویلا استخر 😲🙄کپ کردم بچه ها ما چندروز دیگه برمیگردیم حالا چیکار کنم غذا درس کنم؟

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره....درست کن مثلا شمال هستین سبزی شمالی بگیر ماهی یا مرغ شکم پر درست کن

من عقدم زیاد بلد نیستم

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
چ  رویی دارن ملت😐

😐ارع شوکه شدم

چقد پروعه 

اع میگن میخوایم بیایم استخر،چه کاریه برن استخر های دیگ

نه نهایت جوجه مزه دار کن خودشون مردا درست کنن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
نه نهایت جوجه مزه دار کن خودشون مردا درست کنن 

گفتن مرغ و..درس نکنین گفتن دوس ندریم

مرغ بگیر کبابی با مخلفات

پست بالا گفتم دوست ندارن گفتن نمیخوریم

گفتن مرغ و..درس نکنین گفتن دوس ندریم

توروخدا چیزی درست نکنی هاااا 

بگو میخاستیم جوجه درست کنیم که خودتون گفتین نمیخاین

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

این چندروزم اومدیم همش درحال خرید غذای بیرونیم

توروخدا چیزی درست نکنی هاااا  بگو میخاستیم جوجه درست کنیم که خودتون گفتین نمیخاین

نامزدم بهم میگه تخم مرغ و املت درس کنیم هله هوله هم نمیخواد

من عقدم زیاد بلد نیستم

خخخ....من عقدم اما همیشه اشپزی خونمون با خودمه🥴😌👀

اگ بلد نیستی جوجه بگیر تو ابلیمو و زعفرون و پیاز و سس مایونز خیس کن یه شبانه روز وقتی اومدن رو سیخ یا اتیش درست کن

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹