2777
2789
برا مصرف تریاک هروئین شیشه حشیش،میزاره تو ادرارش خط میندازه ک چی مصرف کرده.داروخونه بری انواع مختلف ...

همین بگم کیت فوری؟

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حالم بده خیلی...حالا فردا لباسش میبرم پیش این موسسه های اعتیاد ببینم تشخیص میدن این بو چی هس

بو فقط تریاک داره،بقیه بی بو هستن.حالا شاید جایی بوده که کسایی دیگه کشیدن لباس این بو گرفته،وگرنه ادم معتاد خودش میدونه ک لباس بو میگیره

بگو کیت اعتیاد ،بعد بگو برا همه چی باشه،بعد ادرارشو میخایی،اجازه میده تستش کنی؟

مگر اینکه به زور خیلی وقته شک کردم اما از وجود همچین وسیله  ای بی خبر بودم خدا خیرت بده🍀

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
نه سیگار نیس..

باهاش در میون بزار قبلش،باهاش صحبت کن بدون گریه البته،خیلی جدی،اه و ناله نکنید فقط 

بزار بفهمه که حواست جمع ه،ازش توضیح بخا.قانع نشدی بگو بریم داروخونه کیت بگیریم باید مطمئن شم با کی دارم زندگی میکنم

داداشمه عزیزم

سو تفاهم نشه من مرد هستم،داداشته خو برو رک بهش بگو مچتو گرفتم دهنت سرویسه،هیچچچچچم راز داری نکن تکرار کرد لو ش بده تا سرویسش کنن خانواده،من خودم با راز داریم دو نفر رو معتاد کردم که اگه گفته بودم شاید خانواده شون جلوشون رو میگرفتن

سو تفاهم نشه من مرد هستم،داداشته خو برو رک بهش بگو مچتو گرفتم دهنت سرویسه،هیچچچچچم راز داری نکن تکرا ...

مرسی..همین مرحله فهموندن و اثبات هس که سخته..چون طبیعتا انکار میکنه

مرسی..همین مرحله فهموندن و اثبات هس که سخته..چون طبیعتا انکار میکنه

یه دستی بزن که کامل میدونی همه چیو،انکار کرد بگو خب باشه پس به خانواده میگم ک الان ازت تست بگیرن،خودش اعتراف میکنه