2777
2789

سلام مامانا پسرم ۱۴ماهشه خیلی ریزه میزس غذا هم خوب میخوره ازمایشاشم خوب بودن اهن لیپزوفر فورت و ویتامین سانستول میدم اما وزنگیریش خیلیییی کمه 

لطفا پیشنهاداتتونو بگین

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
ماکارونی نون برنج آرد وگندم وغلات وخامه اینابهش بده

اتفاقا ماکارانی خیلی هم دوس داره اما دلیل وزن نگرفتنشو نمیدونم ولی تخم مرغ اصلا لب نمیزنه

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ماکارانی خیلی هم دوس داره اما دلیل وزن نگرفتنشو نمیدونم ولی تخم مرغ اصلا لب نمیزنه

چندکیلوه پسره؟مدام ماکارونی بهش بدع فرنی بابادام شیربرنج سیب زمینی سرخ شده یااب پز اش 

چندکیلوه پسره؟مدام ماکارونی بهش بدع فرنی بابادام شیربرنج سیب زمینی سرخ شده یااب پز اش 

وزنش ۱۱

قدش یسالگی ۷۷

تخم مرغ محلی و تخم بلدرچين بخر توی غذا بهش بده هر روز باید بخوره خیلی خیلی برای رشدش واجبه .الویه .. ...

ای خواهر کیک میپزم همشو خوردو مچاله میکنه مگ اینک خیلی گرسنش باشه ک بخوره 

تخم مرغ محلی و تخم بلدرچين بخر توی غذا بهش بده هر روز باید بخوره خیلی خیلی برای رشدش واجبه .الویه .. ...

عزیزم خودتون وزن اولیه تون چند بود

۷۳ بودم الان ۶۱ ام 

تو چن ماه عزیزم؟