2777
2789
عنوان

سو تفاهم

134 بازدید | 8 پست

من برای یکی از کاربرها ک اینستا و واتس اپ نداره شات گرفتم ک ببینه عکسش هست یان. سرشبتو تاپیکی ک دراین مورد بود هم گفتم عکس منم هست و قراره فردا با همسرم بریم شکایت کنیم. حتی امروز ک دیدم عکسم هست هیچ واکنشی نشون ندادم ب ادمین اون پیج تافردا. الان فکر کردید ک من عکس پخش میکنم . چندتاازکاربرای دیگ هم درخواست دادن ک براشون شات بفرستم ولی تو خصوصی نمیشه عکس فرستاد گفتم واتس اپ داری؟ شمارمم دادم ولی گفت ندارم و فردا با واتس اپ مامانم پی ام میدم . کل داستان همین بود 

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@من_ماشین_میخرم     @nazaniiiin     @ sama7379

بهتر بود رو عكس بقيه رو خط خطي ميكردين صورتشون معلوم نباشه بهرحال انگار كار وقيح تكرار شد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حلالش نکن دیدی تاپیک زد برامون  خدا جوابش بده

مهم نیست برام.بحث حلال کردن و نکردن نیست عزیزم نخواستم فکر کنن من عکس کاربرارو میفرستم ب اون پیج .همین .

مهم نیست برام.بحث حلال کردن و نکردن نیست عزیزم نخواستم فکر کنن من عکس کاربرارو میفرستم ب اون پیج .هم ...

اره دقیقا ،وگرنه ما نمیومدم تو تایپک قبلاً بزاریم 

و شانس بدمون تاپیک بره بروز شده ها

بهتر بود رو عكس بقيه رو خط خطي ميكردين صورتشون معلوم نباشه بهرحال انگار كار وقيح تكرار شد

درست میگین شما عزیز دلم ولی من کاربرارو نمیشناختم ک عکس شونو خط خطی کنم.اگ میشناختم ک نیاز ب فرستادن شات نبود میگفتم یا هستی یا نیستی❤️