2777
2789
عنوان

درامد

100 بازدید | 9 پست

سلام. شوهرم کارمنده. اما اصلا دخلمون با خرجمون نمیخونه. همه چی خیلی گرونه. یه دونه بچه هم بیشتر نداریم امروز براش لباس خریدم خیلی گرون شده همه چی. با این اوصاف دیگه فقط باید برا بچه خرید کرد. شماها ججوری زندگی میکنید. هیچ درامدی هم از خودم ندارم. دلم میخواست یه بچه دیگه هم داشته باشم اما با این گرونی نمیشه. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باورت میشه من از دیروز تا حالا اعصابم داغونه چقد تو جامعه دیده میشه چقد تاپیک واقعا به همه فشار اومده

خدا شر ظالمای به ظاهر دیندارو از سرمون کم کنه همشون دزدن

چقدر حقوق میگیرید مستاجرید یا خونه دارید انشالله

باورت میشه من از دیروز تا حالا اعصابم داغونه چقد تو جامعه دیده میشه چقد تاپیک واقعا به همه فشار اومد ...

شیش تومن. مستاجر نیستیم. ولی واقعا کم میاربم. مثلا این ماه که برا بچم لباسخریدم دیگه باید تا اخر ماه کلی صرفه جویی کنیم

شیش تومن. مستاجر نیستیم. ولی واقعا کم میاربم. مثلا این ماه که برا بچم لباسخریدم دیگه باید تا اخر ماه ...

😔😔

خدا را صدهزار بار شکر که مستاجر نیستید.

یه کاربر دیگه بود عصر تاپیک زد ۴ حقوق میگیرن مستاجرم هستن چیزایی گفت که واقعا ناراحت کننده بود شرمندگی مرد جلوی بچش عذاب اوره برام

واقعا دوسدارم یکاری کنم این همه خانوم که میگن میخایم بریم سرکار کمک خرج باشیم بتونن از خودشون منبع درامد داشته باشن کاش خدا کمکم کنه بتونم کاری کنم

از شنیدن و دیدن ناراحتی پدر مادرا از ته قلبم ناراحت میشم خوراک و پوشاک حقوق اولیه هر ادمیه

😔😔 خدا را صدهزار بار شکر که مستاجر نیستید. یه کاربر دیگه بود عصر تاپیک زد ۴ حقوق میگیرن مستاجرم ...

اره واقعا. خیلی دلم میخواد یه دختر داشته باشم یه گل پسر دارم دلم یه دختر میخواد اما بخاطر شرایط اقتصادی دو دلم و شوهرم زیاد موافق نیست

اره واقعا. خیلی دلم میخواد یه دختر داشته باشم یه گل پسر دارم دلم یه دختر میخواد اما بخاطر شرایط اقتص ...

من برعکس یه گل دختر دارم دلم یه پسر میخواد

دخترم ۴/۵ سالشه

خیلی دو دلم