2777
2789
عنوان

از یبوست شکمم داره منفجر میشه.راهکار بلدین!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 55 پست

نه مترس شما نباید استرسی بشین

روده هاتون عصبی که میشه بدتر میشین

صبح ها ناشتا خاکشیر با آب ولرم بخور روان میشوی

البته هر بدنی به یه چیز حیاسه و ملین هست براش

خودت بگرد و امتحان کن تا پیدا کنی

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی دکتر هم همینو میگه😐 ولی خب دیگه استرس باهام عجین شده، الان یبوستم داره دیوانم میکنه

وای  عزیزم دلیل یبوستت همین تا این خوب نکنی اون خوب نمیشه 

بگرد ببین چی آرومت میکنه یکی با ارتباط با خدا یکی با کار و سرگرمی یکی گردش و.... 

بی خیال بشو ورزش کن استرست رفع شد اونم خوب میشه 

سریع 

ولی برا یبوست هر وقت شدی یه قاشق روغن زیتون روش یه لیوان آب بخور  دو بار در روز 

خوب میشی 

ولی این موقت راه درمانت از بین بردن استرست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       
اگه تا چهل شب موقع خواب گلاب و عرق نعنا و بارهنگ بخوری درمون میشه واسه من و پسرم واقعا جواب داد و را ...

پسرتون چند سالس؟ من پسرم دوسالش از یبوست بواسیر گرفته میشه بش بدم؟؟

میشه واسه ازدواج خواهر کوچیکم یه صلوات بفرستی.. مرسی🌹❤
نه مترس شما نباید استرسی بشین روده هاتون عصبی که میشه بدتر میشین صبح ها ناشتا خاکشیر با آب ولرم بخ ...

قبلا جواب میداد

ولی الان دیگه انگار روده ام بسته شده

خیلییییی خیلیییی کم دفع میشه

ی به بزرگو خوردکن همراه دونه هاش با لیوان آب بزار باشعله کم دوساعت بپزه هم آبشو هم به بخور هرچی تو معده و رودت هس میاد خیلی راحت..

من یبوست نداشتم اینو پریشب خوردم تا فردا شب ببخشین ولی 6 بار دفع داشتم

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕

عزیزم منم درگیر یبوستم بهترین ملینی که برا من کار میکنه لاکسی ژل هست که هروقت که خیلی ببخشید مدفوع سفت و دردناک میشه پنج قاشق میخورم.تا حدود چهارپنج روز اثر میکنه برام.بعدم موقع دفع به هیچ وجه زور نزن فقط بدنتو در حالت آماده دفع قرار بده چون زور زدن باعث میشه حرکات روده به سمت عقب بره.منم اولش فک میکردم اگه زور نزنم قطعا خواهم مرد ولی دیدم نه دفعم خیلی بهتر شده.ولی هنوز کامل خوب نشدم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
نهه از داروخونه بگیرم؟؟

این شربت برای نرم شدن  روده کمک میکنه خیلی خوبه البته من هم اینو خوردم هم روزی دوبار شیاف زدم تا شدم مثل سابق

دوستت می دارم بی آنکه بخواهمت🌼