2777
2789
عنوان

خانومایی که حالشون بده

146 بازدید | 6 پست

دوستای گلم میگن کار خونه حال اومد خوب میکنه اگه خوبتون نمیبره بیاین تا ساعت یک خونه رو برق بندازیم... بعدم یه دوش بگیریم و سبک بخوابیم 

اهنگ شاد در حین کار یادتون نره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

انقد حالم بده.که اصلا حوصله حرف زدن و از جام تموم خوردن رو ندارم.حالا پاشم خونه رو تمیز کنم.

بلند شو اهنگ شاد بزار شروع کن خوب میشی 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرم درد می‌کنه امروز کارامو کردم آهنگ پلیه فقط باید ظرفارو جمع کنم اونم یکم دیگه پا میشم ان ...

بهتر باشی گلم 

ظرف ناهار هنوز وسط آشپزخونه س.قبلا حالم بد بود با کار کردن خودم رو سرگرم میکردم.ولی الان نه دیگه هیچ ...

خودتو سرگرم کن هرچی سرگرمت کنه حالتو خوب میکنه قشنگم