2777
2789
عنوان

سوال درمورد اپلیکیشن کمد

105 بازدید | 3 پست

این اپلیکیشن کمد قابل اعتماد هست؟

تازه عضوش شدم 

اینطور متوجه شدم که خریدار باید هزینه رو به حساب سایت واریز کنه و بعد از طرف سایت میان وسیله رو از فروشنده میگیرن میبرن میدن به دست خریدار و بعد وقتی خریدار جنس رو تایید کرد پول به حساب فروشنده واریز میشه

کسی اینطوری خرید کرده و یا جنسی رو فروخته؟؟؟؟

آره من فروختم ولی کمدا اکسپرس که بسته رو از جلو در میگیره و به خریدار میده برای همه فعال نیست و باید هر دو طرف در محدوده کمدا اکسپرس باشن

از خدا پرسید اگه سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا آرزو کنیم؟لبخند زد و گفت شاید تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چی آرزو کنه🌺
آره من فروختم ولی کمدا اکسپرس که بسته رو از جلو در میگیره و به خریدار میده برای همه فعال نیست و باید ...

ببخشید یه سوال از کجا میشه مطمئن شد که خریدار وقتی جنس دستش اومد گزینه رسید رو بزنه 

چون من میخوام وسیله بفروشم ولی میترم کلاهبرداری کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید یه سوال از کجا میشه مطمئن شد که خریدار وقتی جنس دستش اومد گزینه رسید رو بزنه  چون من می ...

اگه از کمدا اکسپرس بفرستی و خریدار گزینه رسید رو نزد به پشتیبانی زنگ میزنی و اونا خودشون میدونن که شخص تحویل گرفته یا نه و خودشون رسید رو میزنن

اگه از طریق پست پیشتاز یا سفارشی بفرستی کد مرسوله که برات پیامک میشه رو نگه دار و اگه رسید رو نزدن زنگ بزن پشتیبانی و کد مرسوله رو بهشون بده اگه ببین نوشته باشه که تحویل داده شده بازم خودشون میتونن رسید رو بزنن

از خدا پرسید اگه سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا آرزو کنیم؟لبخند زد و گفت شاید تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چی آرزو کنه🌺