2777
2789
عنوان

دانشجوها آزاد ی دقیقه بیاین🥺

186 بازدید | 8 پست

من الان درخاست انتقالی دادم از💥 ازاد ورامین 💥به ⚡تهران شمال⚡

بعد توسایت نقل و انتقال  اول زده بود

کمسیون پذیرفته 

بعدفرداش  زده بود بادرخواست شماموافقت شده تو بررسی احراز شرایطه ، الان اینی که عکسشو میزارم  زددده اطلاعات شخصیمم توش نیست دیگ!!!!!

ظهرم زنگ زدم سازمان سنجش گفت تاشنبه شماره دانشجویی جدیدت میاد تو دانشگاه جدیدن

الان من مدارکو اسکن کرده بودم تودانشگاه مبدام هرکاری میکنم نمیتونم توش برم

بنظرتون انتقالیم درست شده یا ردشدم؟؟؟؟ قشنگ رووو هوام ، مبدا که پرید مقصدم میگه هنوز چیزی ازشمابرای مانیومده ،،کلاساارشدم شروع شده😭😭😭😭😭

منم تهران شمالم🤩 ولی درمورد نقل و انتقال خبری ندارم  فک کنم چون نوشته درزمان تعیین شده ، باید ...

ای جانم..چ رشته و مقطعی هستی...راضیی؟؟؟ من حسابداری هستم...اموزشامجازیه؟ حتماباید لبتاب باشه ؟ باگوشی سخته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم..چ رشته و مقطعی هستی...راضیی؟؟؟ من حسابداری هستم...اموزشامجازیه؟ حتماباید لبتاب باشه ؟ باگوش ...

فدات😁 کارشناسیم رشتم شیمیه عزیزم

فعلا که مجازیه... نه حتما لازم نیس لبتاب باشه

من که همه کلاسامو تاالان با گوشی بودم

درمورد راضی بودنم که خداروشکر رشته من استاداش واقعا خوبن ایشالا که استادات خوب باشه😉💓

فدات😁 کارشناسیم رشتم شیمیه عزیزم فعلا که مجازیه... نه حتما لازم نیس لبتاب باشه من که همه کلاسامو ...

ممنوووون عزیزم ،انشالله نقل انتقالاتم درست شده باشم انننقد تواسترسم...اگه تاپیک مادرشوهرو عروسو خاهرشوهربود اینجا عاشورابودالان ، موندم چراااا این مدلین این سایت...حداقل دانشجوها درک کنن ج بدن اگ میدونن😞😞😞😞🥺

ممنوووون عزیزم ،انشالله نقل انتقالاتم درست شده باشم انننقد تواسترسم...اگه تاپیک مادرشوهرو عروسو خاهر ...

انشالله همه چی درست میشه عزیزم نگران نباش

چیشد انتقالی گرفتی دانشگاه قبلی چطور بود؟کارشناسی تو همون دانشگاه بودی؟؟

انشالله همه چی درست میشه عزیزم نگران نباش چیشد انتقالی گرفتی دانشگاه قبلی چطور بود؟کارشناسی تو همون ...

ازادورامین قبول شدم خونمون تهران بود درخاست دادم بیادتهران ، دیگ تبصرشم بهم میخورد اقدام کردم خیلی دنگ‌فنگ داره بخدا موندم اخرش چیمیشه

ازادورامین قبول شدم خونمون تهران بود درخاست دادم بیادتهران ، دیگ تبصرشم بهم میخورد اقدام کردم خیلی د ...

آره واقعا آدم اذیت میشه

من میگم حالا که سازمان گفته شنبه شماره دانشجوییت میادخودت حتما حضوری برو دانشگاه پیگیر شو ببین اومده یانه

چون اصولا کارای دانشگاه تلفنی خوب پیش نمیره