2777
2789

یکسال و نیمه شون هست و با هم سن و سالهای خودشون بازی نمیکنن! حتی با خودشون هم بازی نمیکنن و اگر بچه ای فقط دست بهشون بزنه گریه میکنن و همش چسبیدن به من بهانه جویی میکنن.... و اصلا از خودشون دفاع نمیکنن مثلا پسر خواهر شوهرم همسشونه هر دوتا رو میزنه و اینا دریغ از اینکه دست بلند کنن ــ.. من چقدر باید حرص بخورم؟ 

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!

فعلا خودت دفاع کن ازشون مراقبشون باش تا بزرگ تر بشن.نذار کسی اسیب بزنه بهشون.گناه دارن.نجیبن 

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرص نخور بارشون مشاور

اصلا حاضر نیستن با بچه ها بازی کنن و با بچه ها نمیسازن؟ انگار حتی با خودشون هم مشکل دارن 

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!