2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهان موازی یک فرضیه علمیه

هنوز اثبات نشده و به تئوری تبدیل نشده

این فرضیه ریشه در کوانتوم و اصل عدم قطعیت هایزنبرگ، فیزیکدان مشهور داره

به زبان خیلییییی ساده، در صورتی که این فرضیه واقعی باشه، هر بار که مجموعه از عوامل شرایطی رو مهیا می کنند که می تونه بیش از یک نتیجه داشته باشه، انشعاب کوانتومی به وجود می یاد و در اثر اون چند ورژن مختلف از یک جهان ایجاد میشه که تنها تفاوت اونا در نتایج مختلف اون مجموعه عوامل اولیه اس

یعنی مثلا اگر اگر شما بخوای از بین سه طعم مربا یکی رو انتخاب کنی، در اثر انشعاب کوانتومی سه جهان مختلف به وجود میاد که در هر یک از اونا شما یکی از این سه طعم مختلف رو انتخاب کردی

بدین ترتیب بر حسب این فرضیه تعداد این جهان ها بیشمارند و مرتب در حال ایجاد شدن

ولی فعلا فرضیه اس

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
منو لایک کن بیام بخونم عاشقشم😍نگاه یه دنیایی عین همین دنیا وجود داره و همزادهای ما اونحا زندگی میکن ...

بهتون پیشنهاد میکنم اگر علاقه دارین سریال دارک رو حتما ببینین

خدایا شکرت...

انیمیشن روح  رو تماشاکن کمی متوجه میشی

من باکسی خودمو مقایسه نمیکنم!خوب یابد! تک هستم منحصربه فردهستم ! طبق سلیقه ی خداوندآفریده شدم وکی خوش سلیقه تر از پروردگارم ؟! دوست دارم آروم باشم مثل خداوند!کسی ازم انتقادکرد سکوتی داشته باشم ازجنس سکوت خداوند!میگن عشق خداوندبه بنده هاش ازعشق مادرهم بیشتره!!!🥺خداوندم بغضم میگیره ازاینکه اینهمه دوسم داری!!!خدایا یعنی کی توروبغل گرفته که اینقدرارومی؟!هیچکس؟؟؟ پس خدایاخییییلی باکلاسی که تک پری😉 خداوندم آرامشی میخواهم مثل آرامش تو!🥺.خدایا دمت گرم خیییلی بامرامی😎همه جوره هوای بنده هاتو داری ورفاقتی باهاشون را میای! دوست دارم رفیق بامعرفتم هواموداری پس نگران هیچی نیستم خودمورهاکردم به تصمیم های عاقلانه ی تو!...💚(سرم بالاست؛اخه بالاسرم خداست)💚