2777
2789
عنوان

خونه مادربزرگ

254 بازدید | 15 پست

من از مادربزرگ و پدربزرگم متنفرم چون خییییییلی قدیمی فکر می کنم و وقتی میرم خونشون بهم حرفایی می زنن که واقعا حالمو بد میکنه ، حالا مامانم گیر داده که بریم خونشون منم میگم خودت برو من نمیام میگه نه تو هم باید بیای ، به نظرتون چجوری بپیچونم ؟ 

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون

ببخشید منظور این بود قدیمی فکر می کنن

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا قرار نیست بری تو یه اتاق باهاشون زندگی کنی که.نهایت یه چند روز میری خونشون مهمونی.تحمل کن دیگه.

می دونم ولی مثلا من خیلی درسم خوبه و اونا میگن دختر که ۱۸ سالش شد باید ازدواج کنه بره

به نظر من اعتراضاتو به مادرت بگو. مثلا بگو به این دلیل دوست نداری بری و این موضوع اذیتت میکنه. چند بار که بپرسن و بفهمن به این دلیله دیگه نمیگن. البته با احترام بگو که حرمتشون حفظ بشه. اگر به کسی بی حرمتی کنی خدای نکرده از شکست شما خوشحال میشه نه از موفقیت شما