2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ساطور برش زدم بعصیا نازکن بعضیاشون ضخیم😁 ولی ضخیماشم خورد نمیشه وقتی لوله اش میکنم 

😐😐😐 حالا اگه من بودم بلنگو برمی‌داشتم به همه یاد میدادم 

میشه دعا کنید به عشقم برسم و نتونن جدامون کنن؟ 😔💔
عزیزم با عرض پوزش من اموزش دیدم هزینه کردم بصورت رایگان نمیتونم در اختیار بزارم 😔

اوه مای گاد😑

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
عزیزم لطفا دستور ش را می فرمائید  پسرم خیلی دوست داره کالباس خانگی براش درست کنم

عزیزم ببخشید من هزینه کردم نمیتونم رایگان دستورشو بزارم اموزش کالباس تو نت هست منم قبلا درست میکردم ولی متاسفانه بافت و مزه اش زیاد جالب نمیشد من ۶۵۰ تومن دادم برای ۶ مدل کالباس و ۴ مدل سوسیس بصورت انلاین برام فیلم و پی دی اف فرستادن اگه مایل بودید تو پی وی پیام بدید من اینارو با هزینه کمتر براتون میفرستم 

مرغ نمايشي يعني چي؟

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!
عزیزم ببخشید من هزینه کردم نمیتونم رایگان دستورشو بزارم اموزش کالباس تو نت هست منم قبلا درست میکردم ...

پس اومدی اینجا کاسبی؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂

خب منم ارشد مامایی ام کلی هم هزینه کردم باید تاپیک بزنم شماره کارت بفرستم واسه چهارتا سوال عفونت و مشکلات زنان😐😐😐😐😐

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...