2777
2789

دکتر دلیری منطقه  فلاح خوبه 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

cd بهتون داد.معطلیش چه قدر بود؟

اره عزیز سی دی گرفتم 

معطلیش زیاده چون به یه ترتیب خاصی بیمار رو سونو میکنه..بعد صبح زود باید بری اسمتو بنویسی منشیش میگه برو یه ساعت دیگه بیا...در کل چن ساعتی معطلی داره بیرون هم تلویزیون تو اتاق خصوصی داره همسرت یا همراهت میتونه ببینه...بازم شمارشو پیدا کن زنگ بزن بپرس من تقریبا ۳ سال پیش رفتم شاید نوبت دهیش تغییر کرده باشه ولی دکتر فوق العاده با معلوماتی هست 

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

عزیزدلم میشه بهم رای بدی کلا یه ساعت وقتم مونده واقعا نیاز دارم برای حاجت دلت صلوات میفرستم😓

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=616773

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀

سلام گلم من تو هفده فتم ددوروزه درد زیرشکم حالتی که میخوام پریود بشم گرفتگی کمر و تیرکشیدن زیر شکم و بالای واژن دارم،دکترم تلفنی گفت شاید برای انقباض باید معاینه کنم ولی دوشنبه نوبت داده خیلی میترسم میخوام بدونم این دردا طبیعیه و انقباض چه شکلیه؟ 

دیگه نمیام نی نی سایت
سلام گلم من تو هفده فتم ددوروزه درد زیرشکم حالتی که میخوام پریود بشم گرفتگی کمر و تیرکشیدن زیر شکم و ...

سلام عزیزدلم انشاالله که هیچی نیست.

احتمال داره این چندوقت خودتو خسته کرده باشی...اگر اره استراحت کن درست میشه.

انقباض زایمان‌درداش منظمه عزیزم.مثلا هر پنج دیقه اندازه ی ده ثانیه میگیره.اگر این طوری هستی برو درمانگاه.

درکل منم خیلی نگرانی کشیدم تو این دوره.دکترم گفت اگر انقباضای مرتب و سفت شدن شکم به صورت منظم داشتی.ترشح اب و یا لکه ی صورتی داشتی یا فشارت بالا بود برو درمانگاه شریعتی تهران.

شما اخرین سونوت کی بود؟طول سرویکست چند بود؟جفتت پایین نیست؟

سلام عزیزدلم انشاالله که هیچی نیست. احتمال داره این چندوقت خودتو خسته کرده باشی...اگر اره استراحت ک ...

من چون دوازده هفته خونریزی شدیدکردم و هماتوم داشتم استراحتم کلا دسشویی و حموم میرم اونم فرنگی،شیافم میزنم با امپول پرولوتون،دکترم منو برای انقباض نگران کرد اخه شهرستانم اینجام کوچیکه یه بیمارستان داغون داره تو شونزده هفته رفتم سونو واژینال طول سرویکسو گفت پنجاه هماتومم جذب شده ولی دکترم گفت نه امکانش کمه همون سی الی سی پنج بیشتر نیست ماما هم همینو گفت، امروز رفتم صدای قلبشو شنیدم با دستگاه ضربانش ۱۴۷بود ولی همچنان درد دارم مداومم هست یه تیر کشیدن و درد تو واژن و زیر شکم حس اینکه میخوای پریود بشی درد زیرشکم گاهی دور ناف و گرفتگی درد کمر

دیگه نمیام نی نی سایت

عزیزم انشاالله ک خیره.گرمیجات نخور حموم اب گرم نرو.چیزای ترش نخور.اگر میتونی شکمتو ب بالا ببند تا بری پیش دکترت.ولی نگران نباش.الان استرس و نگرانی رو همه چیز تاثیر داره.دراز بکش پاها یکم بالا فیلم های طنز ببین اهنگای شاد گوش کن قران گوش کن اروم شی

مرکز سونوگرافی خوب میخوای تو تهران فقط مرکز سونوگرافی رسا تو پیروزی تهران به مترو هم دسترسی خوبی داره من همیشه با مترو میرم تو زمینه سونوگرافی تازه خدمات تخصصی داره که هر جای تهران پیدا نمی کنی