2777
2789
عنوان

ایده پولدار شدن بدین خب

| مشاهده متن کامل بحث + 5447 بازدید | 28 پست

دوس دارم یه خانواده خیلی خفن پولدار همینجوری شانسی شماره کارت منو بزنن قسمتی از دارایبشونو برام واریز کنن بعدا بگن که شانسی زدیم چون ما بچه نداریم منم برم مشکلات خانوادمو ارزوهای خودمو براورده کنم البته الان که جوونم میخوام ها نه ۴۰ سال دیگه

این دیگه خلاف ملاف نیست 🤣🤣

نه حتی پیر هم بشی ، نمیشه. الان اینجا من و خیلی همکارهای دیگه ام نزدیک 20 ساله کار می کنیم. در حد صف ...

چی بگم والا. دست میگی هست این چیزا. اما یه کار دیگه هم شروع کنه آدم کنار کارش خوبه.

من بلد نیستم کاری متاسفانه. فقط یه مدرک نظام مهندسی تو فکرشم بگیرم که اونم الان پولی نداره. یکمم پول داشتم که تو بورس به آتیش کشیده شد. همسرم فارکس کار میکنه که اونم فکر نکنم بگیره. موندم چطوری یه پولدار شم خب😅💁‍♀️

مهربان باشیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دارم یه خانواده خیلی خفن پولدار همینجوری شانسی شماره کارت منو بزنن قسمتی از دارایبشونو برام واری ...

آره منم به این مدل خیلی فکر کردم. مثلا یه پیر مرد پولدار من ببینه تو خیابون بگه وای تو من یاد نوه ام، بچم نمیدونم عشقم میندازی بیا بیا من دارم میمیرم یه چند میلیارد مال تو . خیلی هم نمیخواما‌. یه خونه و ماشین خوب بگیرم کافیه😅

مهربان باشیم   
چی بگم والا. دست میگی هست این چیزا. اما یه کار دیگه هم شروع کنه آدم کنار کارش خوبه. من بلد نیستم کا ...

من چند تا کار دیگه شروع کردم. اما بی سرمایه فقط حمالی به آدم میمونه. رفتم توی یه سالن زیبایی . 70 درصد رو سالن دار برمیداشت. فقط کمردرد و کتف درد برای آدم میموند. تدریس خصوصی شروع کردم. مناطق بالا که طرف شیوه های خودش رو داره. بقیه جاها هم که طرف نداره هزینه کنه. بچه اش توی درسی ضعیفه می خواد پول بده نداره میگه دعات می کنم. طفلی دعا هم می کنه اما خوب ..... فروشندگی شروع کردم. باید یه مزون آنچنانی با دکور آنچنانی توی فرمانیه داشته باشی تا مشتری بریزه سرت. دیگه نه ارثی هست. نه شوهر پولداری...... بگذریم. خلاف هم که دیدم نمیشه یعنی الان بخوای مواد فروشی کنی باید صد میلیون داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

🤣🤣🤣 تا‌کجا پیش رفتی تو خیابون بگه بیا چند میلیارد برا تو

حالا میتونه تو تاکسی پیدا کنه منو یا سز کارم محدودیت نمی‌ذارم براش🤣🤣🤣

مهربان باشیم   
من چند تا کار دیگه شروع کردم. اما بی سرمایه فقط حمالی به آدم میمونه. رفتم توی یه سالن زیبایی . 70 در ...

آره واقعا منم یه کار بی سرمایه شروع کردیم با شوهرم دقیقا همین طوری حمالی کردیم آخرم مفت مفت گفتیم برو بابا کارت ارزونی خودت. قشنگ بیگاری بود

گفت بیاین با هم شرکت اداره کنیم ما هم ساده رفتیم کلی نقشه برداری میگفت روزی ۲۰۰ در میارین بعد کار شرو کردیم دیدیم دو نفری صبح تا شب با هم ۴۰ تومن در نمیاد. فهمیدیم هر کاری که ما انجام میدیم اگه واسه ما ۱۰۰ تومن میفته واسه اون ۳۰۰ تومن در میاد با این تفاوت که ما روزی ۱۰ کیلومتر راه میریم اون تو خونش نشسته. آخرم مثل کارگرش باهات برخورد میکنه و تهش هم گفت من قراردادم دولتی کلی طول میکشه پولشو بگیرم. چقد دلم سوخت واسه سادگی خودمون

مهربان باشیم   
آره واقعا منم یه کار بی سرمایه شروع کردیم با شوهرم دقیقا همین طوری حمالی کردیم آخرم مفت مفت گفتیم بر ...

قشنگ می فهمم چی میگی. و کلا اینجوری که سرمایه دار هر روز پولدار تر و گردن کلفت تر میشه و بقیه در تنگنا و تنگنا و تنگنا