2777
2789

من ویار شدیدی داشتم از هفته۸ اومدم خونه مامانم  همسرمم شب دیر از سرکار میومد 🥺حالا خودشم بعد از کار میاد پیشم

ولی مادرشوهر داره از این مسئله حرص میخوره و هر روز زنگ میزنه که وسیله جمع کنین مثل عقد پاشین بیاین اینجا هم خونه خودتون

بعد میگه زحمت میشه برا مادرت ||||||: 

یا زنگ میزنه به مامانم میگه خرید دارین بگین ما بگیریم

که اینم تیکه بود ! میخواد بدونه اینجا چی میخورم چی نمیخورم

خیلی بهم برخورد ولی تشکر کردم گفتم لطف دارین ولی خونه مادرم راحت ترم 

پلوی خونه مادرمو بخورم خیلی بهتر از اونه که پز سفره شو میده بعد جلو زن حامله جیگر میذاره 

مامانمم کلی هوامو داره نمیذاره جای دیگه برم

با این حال ول کن نبود بعد الان رفتن مسافرت میگه خونمون خالیه بیا اینجا خواهر و مادر بزرگتم بیار مواطبت باشن

آخه عقل داره این آدم؟ خونه پدرم خار داره مگه یا مادرم نباید پیشم باشه |:

اینم بگم که تو عقد خیلی عذابم داد منو خونشون زندون کرده بود مبادا برم خونه پدرم😭 😖

حالا دارن برمیگردن موندم باز پیله شد چیکارش کنم

برو خونه خودت مامانتم ببر با خودت

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خواهر شوهرم داری؟

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐اگه محل نزاره باز بامبول دیگه در میارین 

😂😂خدایا عروسای سایت چرا اینجورن

اگه تعارف میکنه خوب برو 😁بخور یکی دو روز پلاس شو اونجا 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

به هیچ عنوان نرو.

چند بار بی توجهی کنی از سرش میفته!

و گرنه با اون سابقه ای که تو ازش گفتی رفتنت خونش با خودته برگشتنت با خدا.

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    
اوهوم ولی مشکل ذهنی داره یکمی 

خونه مامانت استراحت کن در نهایت خواستی برو خونه خودت بگو مامانتم بیاد

مهم اینه که جایی باشی که اعصابت آروم باشه

حالا چه از روی محبت گفته چه از روی اذیت کردن، باز تو داری اذیت میشی

الانم تو دوره ای نیستی که با حرص خوردن بگذره، الان باید آرامش داشته باشی

کاری رو بکن که بهت آرامش بده

یادت باشه تو توی این دوران اگر شرایط آروم و مناسبی داشته باشی نینیت هم از نظر روانی و هم از نظر فیزیکی رشد خوبی خواهد داشت، برای همین به خودت و آرامشی که میخوای داشته باشی فکر کن

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️