2821
2789
عنوان

مشخصات آدم موذی

2256 بازدید | 37 پست

بیایین بگین مشخصات وخصوصیات آدم موذی چیه انقدردلم میخوادموذی بشم توفامیل ازدخترای موذی فامیل جلوبزنم😀😂لطفانگین موذی خوب نیست وفلان بهمان لطفاراهکاربدین چجوری میشه اصلابه عنوان موذی شناخته شد؟

خدایاشکرت بابت همه چیز

الان هیچکس موذی نیست همه معتقدن بده اون همه ادم تو فامیل موذیه همشون منمممم چع زن چه مرد همه منمممم😂😂😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهر شوهرم موذی

اصلا از من خوشش نمیاد ولی جلو شوهرم اصلااااااا هیچ واکنشی حرفی نمیزنه به خودمم همینطور که نرم بگم

کار خودشو میکنه زیر پوستی به حسابم میرسه😢😢

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
خواهر شوهرم موذی اصلا از من خوشش نمیاد ولی جلو شوهرم اصلااااااا هیچ واکنشی حرفی نمیزنه به خودمم همی ...

وای بازم بگو ازخصوصیات اون بزرگوار😂

خدایاشکرت بابت همه چیز
وای بازم بگو ازخصوصیات اون بزرگوار😂

😂😂 

هیچی داداشی داداشی حرفشو پیش میبره 

کلا سر لج و دعوا نمیفته 

مثلا تو جمع زیاد حرف نمیزنه فقط بقیه رو زیر نظر داره  یا اگرم حرف بزنه هیچ وقت احساسات واقع ...

وای کامل ومفید اگه بازم بلدبودی بگو میسی عاشکیم

خدایاشکرت بابت همه چیز
مثلا تو جمع زیاد حرف نمیزنه فقط بقیه رو زیر نظر داره  یا اگرم حرف بزنه هیچ وقت احساسات واقع ...

این دقیقا جاری منه 

منم دقیقا بر عکسشم

این دقیقا جاری منه  منم دقیقا بر عکسشم

وهمچنین من هم برعکسشم😀😀توجمع بایدیکی باشه جلودهن منوبگیره ازبس جوگیرم توحرف زدن یه خبربدی میشه من بایدبدو بدوبرم به همه خبربدم

خدایاشکرت بابت همه چیز
خواهر شوهرم موذی اصلا از من خوشش نمیاد ولی جلو شوهرم اصلااااااا هیچ واکنشی حرفی نمیزنه به خودمم همی ...

اخییییی عزیزم امضات اشک آدمودرمیاره

خدایاشکرت بابت همه چیز
دوست دارم محکم بزنم تو گوشش🤣🤣🤣

بزن ازطرف منم دوسه تا نروماده بخوابون انقدکه ازاین آدمای پلیدکشیدم دیگه خودمم دوس دارم پلیدباشم

خدایاشکرت بابت همه چیز