2777
2789

من سال نهم درسام خیلی خوب بود. انشا تو منطقه دوم شده بودم سال هشتم، سال هفتم تو ازمون تستی تحصیلی نهم شده بودم و خلاصه همه می‌گفتن این یه کسی خواد شد در آینده.

سال نهم هم‌ازمون مدارس نمونه دادم و جزو ذخیره‌ها تو رشته ی تجربی قبول شدم اما مدارس مجازی بود.

من با مجازی خیلی مشکل داشتم... نصف سال خوندم اما نصف دیگه‌ی سال رو کلا وا دادم و نشستم به دیدن سریال کره‌ای-_-

تو تابستون هم چیزی نخوندم...

الان سطح سوادم از چیزی که بود صد پله پایین‌تره... سطح تدریس معلما عوضش بالاست و هیچی نمی‌فهم...

موندم چیکار کنم...

از طرفی حس می‌کنم به ادبیات علاقه دارم اما ادبیات شغلی نداره که به خلق و خوی من بخوره. از طرفی هم میگم اصلا توی تجربی می‌تونم رتبه ییارم یا نه؟!

دو ساله زندگیم به خاطر درس جهنم شده.

الانم زده به سرم نی‌خوام از بهترین مدرسه ی منطقه انتقالی بگیرم به پایین‌ترین سطح ممکن-_-

مامانم میگه حداقل رشتتو عوض کن...

نمی‌دونم این چه آشیه که تو سن کم می‌پزن واسه ما آخه... با شونزده سال سن حس می‌کنم می خوام بمیرم دیگه:|||

نه روی نگاه کردن به پدر و مادرم رو دارم که انقدر برام زحمت کشیدن نه حس موندن تو این مدرسه‌ی خفه...

به نظرتون کار درست چیه؟

تو یه مدرسه که هیچ خروجی خوبی نداشته می‌تونم یه رتبه‌ی خوب توی تجربی بیارم؟

انتقالی کار درستیه؟:(

اره 

منم دقیقا عین توام 

نمیزارن برم عادی 

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شش سال تو نمونه درس خوندم 

اگه میخوای تو کنکور موفق بشی باید بتونی سطحت رو بیاری بالا و با ادمای سطح بالا رقابت کنی و این تلاش زیادی میخواد قطعا باید سختی بکشی از فیلما و تفریحاتت برنی و ...

اما اگه نمیخوای ی رشته ی تاپ قبول بشی و هدف ایندت صرفا گرفتن ی مدرکه خب خودتو اذیت نکن ، درس خوندن زیادم لازم نداری

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
منم شش سال تو نمونه درس خوندم  اگه میخوای تو کنکور موفق بشی باید بتونی سطحت رو بیاری بالا و با ...

من هدفم قبولی تو یه رشته ی خوبه اما مسئله اینه که الان دیگع نمی‌تونم خودمو برسونم به بقیه. نیاز دارن به یه محیطی که حداقل تدریس خود کتاب رو بفهمم. ضمنا این مدرسه چون تعدادش زیاده تو این دو سال تحصیلی مجوز حضوری نگرفته در صورتی که اکثر مدارس دیگه حضوری میرن.

اصل مشکل من از غیرحضوری بودن شروع شد. کل وقتمونو از صبح تا دو ظهر باید پای اسکای روم بشیتیم که ده بار قطع و وصل میشه و هیچی ادم نمی‌فهمه...

اگه هدفم فقط مدرک بود از اول زحمت رفتن به همچین مدرسه ای رو به خودم نمی‌دادم.