2777
2789

فقط طلا..تا یکم جمع شد برو طلا بخر

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ۲۵۰۰ پس انداز کنی ؟ ما کلمه پس انداز و اندوختن رو خودمون داریم ! هر دوماه یه بار طلا بخر  ...

اره ماهي ٢/٥٠٠ پس انداز ارزش دار و خوب

طلا هم به درد نميخوره چون كلي اجرت و مزد ساخت ميكشن روش موقع فروش همش كم ميشه طلاي دست دوم هم به زيبايي طلاي دست اول نيست

طي چه مدتي؟

تقریبا یک سال استرس داشتم که پول بالا بکشن ولی از سودش برداشتم پول خودم تقریبا برداشتم هر موقع پولت بزاری دوبرابر میشه ولی تا دوسال پول اصلی نمیتونی برداشت کنی فقط سود میشه برداشت کرد

طلا اجرت ساخت ميگيرن موقع فروش كلي ازش كم ميشه

میتونی دست دو برداری.یا طلای کم اجرت

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)