2777
2789
عنوان

طرز استفاده از بی بی چک رو میدونید؟

5337 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ، من چند ماهه اقدام هستم برای بارداری تاپیک ها رو زیاد میخونم ، از اونجاییکه خودم آزمایشگاهی هستم لازم دونستم یه چیزایی رو بگم چون بعضی وقتها تو عکسای بیبی چک که میذارین میبینم اونا واقعا هاله نیستن و بعضیا خوب تشخیص نمیدن ، تو استفاده از بیبی چک نواری خیلی مهمه که بیبی چک فقط تا جای مشخص شده داخل ادرار قرار بگیره و نه بیشتر و حدود چند ثانیه تا نزدیک خط داخل ادرار نگه دارین تا ادرار روی نوار بیاد بالا و بهتره نوار رو روی سطح شیب دار قرار بدین و برای کاستی ها هم حتماً فقط اندازه ی گفته شده یعنی دو یا سه قطره ادرار بریزید و نه بیشتر و سریع کاست رو به حالت عمود یا شیب دار قرار بدین نه روی سطح افق ، یعنی قسمتی که ادرار میریزیم روش پایین باشه و قسمت خط کنترل بالا . اینطوری هم خطها واضحتر دیده میشه و هم باعث میشه ادرار اضافی داخل تست بالا نیاد و ایجاد هاله ی پخش یا نامرتب بخاطر بالا اومدن زیاد ادرار نزدیک خط تست یا حتی روی خط تست یا جای دیگه ی بیبی چک نداشته باشیم که اون رو با هاله ی مثبت شدن اشتباه بگیریم . و یه چیز دیگه اینکه حتی اگه چند دقیقه دیرتر هم روی خط تست هاله دیدین حتماً دو سه روز بعد دوباره امتحان کنید شاید پررنگتر بشه و زودتر دیده شه و باردار باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شیب دار نگه داشتن نوار و یا عمود نگهداشتنش واقعا روی کیفیت خطها و تمیز بودن و سفید موندن تست تا پایان خوانش و حتی خشک شدن تاثیر داره و اصلا اصلا برعکس نگیریدش که خیلی بعدش زرد رنگ میشه یا خطهای الکی روش میفته که فکر میکنید هاله هستن یا حتی بعضی وقتها واقعا ممکنه که تست مثبت ضعیف باشه ولی به دلیل این اشتباهات و زرد شدن و ایجاد هاله های الکی اصلا هاله ی کمرنگ دیده نشه . حتی در حالت افق هم این اشکالات پیش میاد

ولی هیچوقت ننوشته بعد از ریختن ادرار شیبدار بذارین یا عمودی . من انواع مختلفش رو دیدم

ما تو آزمایشگاه انواع مختلف آزمایش دیگه هم داریم که بعضا با همین تستهای نواری یا کاستی انجام میشن که این شیبدار گذاشتن واقعا روی نتیجه ی تستها خیلی تاثیر داشته و مثبتهای ضعیف رو خیلی بهتر میتونیم تشخیص بدیم .

ببخشید میخواستم بدونم این رشته طرح داره مثل پرستاری ؟ بعد استخدامش راحته؟ یا اگه استخدام نشیم میتو ...

بله طرح داره دوسال . استخدامش به راحتی پرستاری نیست ولی خوبه . میتونین آزمایشگاه های خصوصی مشغول بشین

این شیب دار نگه داشتن نوار و یا عمود نگهداشتنش واقعا روی کیفیت خطها و تمیز بودن و سفید موندن تست تا ...

سلام میشه لطفاً درخواست دوستی منو قبول کنیدمن یه سوال دارم از شما یعنی یجور درخواست راهنمایی هست خواهش میکنم