2777
2789

سلام بچه ها من ماه پنجم اقدامم این ماه ماه دومیه که کلومیفن خوردم امروز روز ۲۹ مه دوره هامم ۳۰،۳۱ روزه س ۱۵ روزم از اقدامم میگذره امروز بیبی زدم منفی بود😭😭میدونم دیگه امیدی نیس همه میگن معمولا ۱۲تا ۱۴ روز بعد اقدام نشون میده😔اما میخواستم ببینم کسی بوده که تنبلی داشته باشه و شرایطش مثه من بوده باشه بعد موعدش بیبی ش مثبت شده باشه؟علائم تیر کشیدن تخمدان و دل پیچه و درد سینه رو دارم که خب میدونم کلومیفن همه این علائمو میده و میتونه علائم کاذب باشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تنبلی داری و ناامیدی 

خدا شفات بده 

امصامو بخون

من تنبلی و پلی کیستیک بودم 

عزیزم دیگه تنبلی که حکم سرماخوردگیه 

همین ناامیدیت بخواد بدنتم نمیتونا بنده خدا

من قشنگ کارای امصامو کردم خدا هم خواست ولی سفت و سخت وایسادم پای کارم 

ماه سوم اقدامم شد بچه امم پسر خوشگل ناز

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
سلام عزیزم امیدوارم زود مامان شی  ی سوال علائم تنبلیتو میشه بگی؟؟

بله عزیزم من نا مرتب بودن پریود موی زائد اما وزنمو کم کردم و با ورزش پریودم تقریبا منظم شد اما فعلا که هیچ خبری نیس😔

فقط تنبلی داری و ناامیدی  خدا شفات بده  امصامو بخون من تنبلی و پلی کیستیک بودم  ع ...

مرسی قربونت برم حتما میخونم و انجام میدم خدا گل پسر نازتو حفظ کنه واست😍😍😍

بله عزیزم من نا مرتب بودن پریود موی زائد اما وزنمو کم کردم و با ورزش پریودم تقریبا منظم شد اما ...

وای منم نگران آیندمم فعلا مجردم منم حس میکنم تنبلی تخمدان دارم ولی سونو دادم دکتر گف نرماله همین علائمو دارم موی زائد و نامنظنی پریود 

عزیزم شما مقدار خون پریودت کم نیس؟ بعد ریزش مو نداری؟ :(

وای واقعا میگی ؟؟یعنی منم امیدوار باشم؟😍

آره جونم زیر نظر پزشک باش انشالله درست میشه

من تو ناامیدی و درحالیکه فکر میکردم تنبلی تخمدان دارم باردار شدم

اصلا چیزی نیست برطرف میشه مامان منم با همین وجود ۲قولو باردار شده بود 😍

وای منم نگران آیندمم فعلا مجردم منم حس میکنم تنبلی تخمدان دارم ولی سونو دادم دکتر گف نرماله همین علا ...

عزیزم سونو گفته نرماله حتما هست نگران نباش خیره ایشالا

ریزش مو نه ندارم اما شنیدم علائمش هست واسه راحت شدن خیالت جواب سونو تو با یه متخصص خوب درمیون بذار

آره جونم زیر نظر پزشک باش انشالله درست میشه من تو ناامیدی و درحالیکه فکر میکردم تنبلی تخمدان ...

وای عزیزم😍خدا حفظ کنه فندوقتو مرسی از انرژی مثبتی که دادی قربونت برم😍😘😘❤️خدا دو برابرشو به دلت برگردونه❤️❤️

من این ماه لتروزول خوردم سینال اف زدم امپول آزاد سازی زدم ولی امروز پریود شدم 

لعنت به این تنبلی که انقدر روان ادمو به بازی میگیره ایشالا به زودی مامان شی عزیز دلم😍

لعنت به این تنبلی که انقدر روان ادمو به بازی میگیره ایشالا به زودی مامان شی عزیز دلم😍

من دوستم تنبلی شدید داشت ولی با همین آمپول ماه اول باردار شد

گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف