2777
2789

اینقد مهمه که قسم میدی؟؟؟؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ذوق دارم کسی جواب نمیده باید همه رو قسم بدی

دختر احتمالا ... اگه معلوم میشد دکتر بهت میگفت چیزی نگفت؟ حدس نزد؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه نگفت میگفت خیلی تند داره جاشو عوض میکنه اجازه نمیده 

خودت چی دوست داری؟

فرقی نداره برام اصلا فقط ذوق دارم بدونم

عزیزم  

منی که بچه دوممه و همینجور ذوق دارم عصر نوبت سونو دارم و از فکرو خیال دارم دیوونه میشم  

مطمعنم اخرشم دکتر جنسیتو نمیگه و میمونه برای سونوی انومالی  

عزیزم     منی که بچه دوممه و همینجور ذوق دارم عصر نوبت سونو دارم و از فکرو خیال دارم دیوو ...

منم همینطورم دکتر بهم جنسیتو نگفت خیلی ناراحت شدم دوس داشتم بدونم جنسیتشو براش اسم بذارم باهاش حرف بزنم

منم همینطورم دکتر بهم جنسیتو نگفت خیلی ناراحت شدم دوس داشتم بدونم جنسیتشو براش اسم بذارم باهاش حرف ب ...

من به شدت ذوق خرید سیسمونی دارم  

هی میرم بازار یا تو اینستا میچرخم دلم میخواد خرید کنم ولی جنسیتش معلوم نیس نمیشه