2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان طبق سونو یا پریودی؟

230 بازدید | 9 پست

طبق پریودی 34 هفته و 4 روزم. 

طبق سونو NT 36 هفته و 5 روز

سونو آن مالی 35 هفته و 4 روز😐😐😐حالا نمیدونم طبق کدوم زایمان میکنم

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
پریودی رو باید حساب کنی تو زایمان

آخه پریودم نامنظم بوده.. نمیخام اورژانسی سز بشم. دوس دارم با آمدگی کامل برم بیمارستان 

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من پریودی حساب کردن ولی nt. بنظرم مهمه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
آخه پریودم نامنظم بوده.. نمیخام اورژانسی سز بشم. دوس دارم با آمدگی کامل برم بیمارستان 

آخرین پریودیت رو یادت نیست؟از اولین روز اخرین قاعدگی حساب میکنن خودتم از الان ساک و وسایلت و آماده نگهدار دیگه 

طبق پریودی هفته ۳۹ تموم بشه سز میکنن

آخرین پریودیت رو یادت نیست؟از اولین روز اخرین قاعدگی حساب میکنن خودتم از الان ساک و وسایلت و آماده ن ...

آخرین پریودم 14 اسفند بود. اما خ کم.. دوروز. در حد لکه بینی.. 

اما دو ماه قبلشم همون چهاردهم میشدم. ولی با حجم معمولی 

آخرین پریودم 14 اسفند بود. اما خ کم.. دوروز. در حد لکه بینی..  اما دو ماه قبلشم همون چهاردهم م ...

خوب همون بوده دیگه سونو زیاد دقیق نمیتونه بگه تقریبی هستش شما از اون روز حساب کنین 

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی