2777
2789

متسفانه نه من ن شوهرم نماز نمیخونیم...ولی ب خدا اعتقاد داریم...من یک سال پیش خواب های بدی میدیدم...خواب های ک ب هرکی میگفتم پراش میریخ..

ولی همشو میزاشم ب پای اینکه تازه ازدواج کردم و تنها شدم و‌میترسم یا اینکه زیاد میخوابم و‌خسته نیسم..بیشتر شکل شوهرم بودن. سالی میشد ک راحت شده بودم از وقتی سر کار میرفتم خسته میشدم و اصلا خواب نمیدیدم

اما بازم تازگیا سر کار نمیرم و زیاد میخوابم..

چند روز پیش نزدیک های ساعت 6خواب بودم هوا تاریک بود هنوز جراغارو روشن نکرده بودم

حس کردم‌ پتوم کشیده شد...بیدار شدم ولی نمیتونسم تکون بخورم...ی اقای ک شکل شوهرم بود..اومد تو‌اتاق اومد رو تخت و رو دس من خوابید...شایدم سعی داش بغلم کنه...من تمام این مدت  سعی میکردم بسملا بگم ولی نمیشد...چشمم ب قرآن رو کمد بود...ک ی هو..همه چی تموم شد...اونم نبود...شوهرم ب ی دعا نویس زنگ زده اون میگه احتمالا دعاس...ولی من ب این چرتو پرتا اعتقاد ندارم و فک میکنم خوابه...ولی اینکه همش با شوهرم دعووام میشه دو دلم کرده نظرتون چیه 

؟

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 

خیلی میترسم دوباره بیاد..تاحالا اینجوری نشده‌بودم..میترسم ب خرف اون دعا نویسه گوش کنم بد تر بیاد سمتم.

.تا الان کاریم نداشه...فقط تو‌خونه بو میاد بعضی وقتا

...بو غذا.بو سیر مخصوصا

جنه

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واایی عزیزم خب شاید جنه 😖

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

خودت مطمئمن نیستی خواب بودی یانه؟

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

ببین دعا نویس رو بیخیال شو اونا اگه کاری ازشون برمیومد برا زندگی خودشون میکردن همشون یا طلاق گرفتن یا بچه علیل دارن و... کاری که میگم رو بکن حل میشه 

سوره بقره رو ۴۰ روز روزی یبار با صدای بلند پخش کن تو خونت گوشیتو وصل کن به اسپیکر هروز بزار با صدای بلند پخش شه خودتم باهاش زمزمه کن 

اگه دعوات با شوهرت زیاده سوره یوسف رو بخون همه چی حل میشه با دعا نوشتن اگه مشکلت برای مدتی حل بشه هم بعدش بدتر میشه چون پای اجنه به زندگیت با دعا باز میشه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
خودت مطمئمن نیستی خواب بودی یانه؟

سعی داشم چشممو کامل باز کنم...ولی نمیشد...اما وقتی بیدار شدم کامل حالت خوابم حالت دسم یا وسایل دورو ورم همونجوری بود...من مطعا هسم ک اطرافم رو داشم میدیدم ولی نمیدونم اون واقعی بود یا خواب شاید توهم

توی خونه صوت قرآن بذارید 

سعی کنید نماز بخونید تا حد امکان

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
الکی نگو🥺🥺 جدی!اخه تا الان کاریم نداشه...مثلا هیجی گم نمیشه...یا کاری نمیکنن فقط این چند مورد..بو ...

نمیدونم باید به یه دعا نویس خوب بگین که سید باشع بنظرم

خودش میگه که چیه.و میگه چکار کنین تا برن

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
ببین دعا نویس رو بیخیال شو اونا اگه کاری ازشون برمیومد برا زندگی خودشون میکردن همشون یا طلاق گرفتن ی ...

ممنون گلم حتما...اره خودمم دوس ندارم با این روش های چرت مشکلم حل شه

میگی نمیتونستی تکون بخوری،شاید بختک بودخ

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

اخه دوست همسرم بنده خدا جن اذیتش میکنه مثلا شب انگشتر به دستش صبح نیسته انگشترش 

انگشتر گرون قیمتی خریده بود جن برده بود رفت دعا نویس خوب 

گفت ه بود بهش تا چند روز دیگه پیدا میشه میاد میزارتش زیر بالشتش 

یا یبار تو سرویس با جن درگیر شده بود افتاده بود کف سرویس هرچی در زدن زنگ همکارا همه رفتن در خونه رو باز کردن دیدن تو سرویسه خانومشم نبوده بود 

یا یبار شب خونه پدرش میخوابه صبح بیدار میشه میبینه دستاش بردیده لباساش همه خونی 

خیلی وحشتناک خیلی جنا اذیتش میکنن حتی یبار خودشو برده بودن 

الان دیگه رفته پیش دعا نویس و ملا اینا 

دیگه گفتن ۴۰ روز بهشت زهرا نرو ۳۵ روز میشه یکی از اقوام نزدیک میمیره حواسش نی میره دوباره جنا میان سراغش اذیتش میکنن 

باز دوباره رفته پیش دعا نویس دعا دادتش حالا باید ۴۰ روز طرف بهشت زهرا نره 

خیلی کارا دیگه هم گفته انجام بده 

دعا رو بازوشه 

یبارم به زور میخواستن کاری کنه با جن ازدواج کنه همچین چیزی خیلی داستان بنده خدا وحشتناکه الانم تصادف کرده افتاده گوشه خونه میگه من هم بیدار بودم هم جاده صاف بوده هم خوابم نبوده حواسم بوده نیگه تو ماشین سروصداشون میومده همونا کاری کردن تصادف کنم 

دیگه الان با رفتن پیش دعا نویس خوب حالش بهتره قبلا خیلی بد بود بنده خدا 😔

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت