2777
2789
عنوان

توده

128 بازدید | 11 پست

سلام خانوما سه سال پیش من رفتم باشگاه ولی خیلی پام درد میومد از ناحیه لگن رفتم دکتر سیتی نوشت دادم بعد بردم پیش گفت چیزی مثل توده تو استخوانته مامانم خیلی گریه میکرد پیش من بروز نمی‌داد اصلا تا الان هرچیم میپرسم مادر من تودش چطوره خطرناک نیست برای روحیه من یاهرچی

میگ نه چیزی نیست بحثو عوض میکنه

دکتر گفت سالی یک بار بیا سیتی بده ببینیم رشد میکنه یانه الان 3ساله میگذره من چندماه بعد عروسیم باردارشدم اینقد درگیر بودم ک اصلا سیتی نرفتم الان خیلی میترسم برم ببینم رشد کرده😔شوهرمم نمیدونه بهش نگفتم اصلا

عزیزم خودتو ناراحت نکن خدای نکرده اگه مشکل خاصی بود تا الان خودشو نشون داده بود الان اصلا استرس نداشته باش ان شاالله بعد زایمانت با مادرت برو سی تی اسکن

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد نه ولی موقع پیاده روی فعالیت اره وزنم خیلی داره میره بالا بخاطر درد پام نمیتونم زیاد فعالیت کنم

با مادرت برو ی وقت دکتر بگیر  معاینه بشی  ان شاالله مشکل خاصی نیست

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
درد نه ولی موقع پیاده روی فعالیت اره وزنم خیلی داره میره بالا بخاطر درد پام نمیتونم زیاد فعالیت کنم

خب یه سر برو دکتر و سی تی تا فکرت درگیر نشه

ایشالا که چیزی نباشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
ممنون عزیزم خیر ببینی

خواهش میکنم عزیزم ❤ان شاالله سلامتیتون رو بدست بیارین🌺🌺🌺