2777
2789
عنوان

نحسی

549 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من چند وقتیه به منزل جدید نقل مکان کردیم از روزی ک اومدیم اینجا همش باشوهرم جنگ و دعوا اصلا انگار جفتمون خل شدیم پسرمم عصبی شده بیرونیم خوبیم ولی تا پامون میرسه خونه میجنگیم.کسی دعایی چیزی میدونه برای رفع نحسی و جادو جنبل؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من شنیدم وقتی ب خونه ای میرین ک مشکلات شروع میشه ینی عمار مکان اون خونه کافره.. حالا برای ...

عزیزم ماهم چندماهی هست که توخونه ی جدید زندگی میکنیم بعد چندروز پیش در ورودی که بازکردم دیدم بالای در ی کاغذبزور لای آهن چهارچوب درجاداده شده بودوتاحالا ندیده بودمش اومدم صندلی  گذاشتم رفتم درش بیارم نشد ازبس سفت بزورجاش داده بودن درنیومد رفتم ی چاقوتیزآوردم زدم زیرش دربیاد که دستم هم بریدم فقط یک سانتی ازکاغذه پاره شدوتوش ایرانی یچیزی نوشته بود نفهمیدم چون خیلی کوچیک بود کاغذی که تونستم دربیارم بنظرتون دعاس چیه ؟هم اینکه ترسیدم الانم درنمیاد من نمیدونم اینو چجوری این خانمه صاحبخونه جاکرده اونجا که دربیا نیس

تورو خدا به منم بگو

یه پارچ اب پر کن.توش گلاب هم بریز

دست راستتو بزار روش 

روی پارچ

نیازی نیس دستت به اب داخل پارچ حتما برخورد کنه.

همچنان که دستت روی پارچ هس از یک تا ۲۸۴ بشمار

بعدش دستتو بردار

این اب رو کمی به گوشه های اتاق بریز و بقیشو بریز جلوی در ورودی خونه

ببین مهمه که جلوی در ورودی خونه حتما ریخته بشه

واسه ما سنگینی خیلی زیاد بود

من یک هفته انجام دادم

روز اخر گف عصر بعداز اذان یک پارچه اب بریز بدون اینکه توش گلاب بریزی و بدون اینکه بشماری

همینکارو انجام دادم

همه چی تموم شد

عزیزم ماهم چندماهی هست که توخونه ی جدید زندگی میکنیم بعد چندروز پیش در ورودی که بازکردم دیدم بالای د ...

اره احتمالا دعا هست ک برای کسی بوده و مونده همونجا دیگ 

نمیدونم والا واسه شما هم میتونه تاثیر بذاره یا نه ولی سنگینی داره از یکی ک اطلاعات داره بپرسید بازم من خیلی نمیدونم گلم

اره احتمالا دعا هست ک برای کسی بوده و مونده همونجا دیگ  نمیدونم والا واسه شما هم میتونه تاثیر ...

😥اصلا دربیانیس فکرکنم بایدکبریت بگیرم زیرش تابسوزه حالاازحاج آقایی کسی میپرسم تاراهنماییم کنن