2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شبا اینو میخوردی؟یا ناهارتم سبک بود

ناهارم هرچی درس میکردم میخوردم ولی زیاد نه کم شامم نون سبزی یه ماه کارم این بود خیلی تاثیر داشت الان دیگه همه چی میخورم ولی کم شبا زود شام میخورم دیگه هیچی نمیخورم تا صبح

منتظر روزای بهترم ✌
من صبحونه نمیخورم ناهارم کم شامم گاها نمیخورم ولی لاغر نمیشم شکم و پهلوم خیلی بزرگ شده

نخوردن  خودش باعث چاقیه بخورکم ،پودر دارچین تو اب جوش اگه فشارت بالا نیس خیلی چربی سوزه

منتظر روزای بهترم ✌
هر وعده بخورم یعنی من اینجوری میکنم که زود لاغر شم ولی میبینم فایده نداره

اره هروعده رو بخور ولی سیر نه نم نم غذاتو کم کن ،قرص زینک ومولتی ویتامینم بخور پوستت خراب نشه

منتظر روزای بهترم ✌
من صبحونه نمیخورم ناهارم کم شامم گاها نمیخورم ولی لاغر نمیشم شکم و پهلوم خیلی بزرگ شده

عزيز دلم اشتباه محض ميكني ك صبحونه نميخوري اگ مواد غذايي سر موقع ب انداز كافي ب بدنت نرسه موهات ميريزه و ب جاي چربي سوزي عضله سوزي ميكني در نتيجه پوستت شل و افتاده ميشه

هر وعده بخورم یعنی من اینجوری میکنم که زود لاغر شم ولی میبینم فایده نداره

بله فايده نداره چون سوخت و ساز بدن شما از كنترل خارج ميشه صبحونه و ناهار و شام اصلا اصلا نبايد حذف بشه 

صبحانه سعي كن چايي بدون شكر با نون جو و پنير و گردو بخوري نون ٢تكه اندازه كف دست

ناهار هم سه چهار روز در هفته برنج بخور فقططط ده قاشق با خورشت بقيه روز ها هم سالاد همراه سوپ سالاد همراه مرغ و...

شام هم سالاد و سوپ يا ماهي و اينجور چيزا سبك باشه

ميان وعده حتما بخور ميوه و اين كه سعي كن غذاتو با يه قاشق زوغن درست كني