2777
2789
عنوان

لیوان رو شکست کف خونه پر از شیشه شد

264 بازدید | 18 پست

رفتم بچمو مهد ثبت نام کردم ۳ سالشه شوهرم رسوا عالمم کرد لیوانو پرتش کرد شکست پخش شد در حالی ک ۱ هفتس گفتم بهش دارم دیوونه میشم میگ گوه خوردی پولامو خرج کردی حقوقش خیلی پایینه گفتم ماه بعد خودم پولشو میدم ...میگ بری سرکار واس من ادم بشی زبونت دراز بشه....۱۰۰ تومن بهم نمیده بخدا فقط خرید خونه میکنه من دلم خیلی گرفته صب تا شب تو خونه ام بچمم همینطور....اومدم تو اتاق بچمم اوردم چ گناهی داره این صحنه هارو میبینه تازگیا هی ناخن میجوه ...هی خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سه ساله مهد؟؟؟؟نمیدونم   ولی با توجه ب شرایط شاید بهتر باشه   خودت نگهش داری

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

بگو واسه بچه ی تو خرج کردم خونه بابام که نبردم ...الانم عهد بوق نیست بچه رو یه مهد نزاری از هم سنهاش جا بمونه ... بگو دو شیفت کار کن اسنپ برو آژانس برو رستوران برو .....خیلی دیگه رو دادید 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
خوب وقتی مجبوری باهاش زندگی کنی مجبوری به سازش برقصی تا اون بچه لنقدر اذیت نشه  چرادر مورد مهد ...

مشورت نکردم؟؟؟۱ هفتس میگم صب تا شب اما هیچ عکس العملی نمیبینم.....رفت کیف خرید برا بچم با بچمم صحبت کرد دوسداری بری اونم گف اره مربی گف فقط ۱ نفر ظرفیت داریم ...منم رفتم کاراشو کردم اومد از سرکار رسوایی