2777
2789
عنوان

بیرون شون کرد💔😐

1212 بازدید | 39 پست

امروز خواهر زن داییم اومد خونه داییم ولی داییم گفت نمی‌خوام اینجا باشین همشون رو بیرون کرد😐💔

زنداییم حالش خیلی بده امشب برای اولین بار دلم براش سوخت از صبح خیلی از دستش عصبانی بودم اما کامنت های بچه هارو خوتدم یکم حق دادم بهش ولی اون حق نداشت دوتا عاشق رو از هم جدا کنه 

امشب هیچ کس بهش محل نمی‌داد جز خواهر کوچیکش که اونم الان رفت خونشون خواهر بزرگشم که داییم گفت حق ندارع اینجا باشه بیچاره یه گوشه نشسته گریه میکنه هیچ کس هم بهش محل نمی‌ده مامانم که درگیر خودشه فقط منو زن داداشمیم با داداشام و داییم و بابام 😔💔

خدا صبر بده به هممون

#قضاوت_ممنوع

⁦❤️⁩😻

عزیزم خدا به شما و خانوادش صبر بده اما تاپیک زدنت درست نیست تو این شرایط هستن کسایی ک قضاوتت کنن بدو بیراه بگن 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
عزیزم خدا به شما و خانوادش صبر بده اما تاپیک زدنت درست نیست تو این شرایط هستن کسایی ک قضاوتت کنن بدو ...

بزار بگن تا خسته بشن به قبرستون من الان کسیو ندارم که باهاش حرف بزنم فقط شمایین که میتونم باهاتون دردل کنم😔💔

⁦❤️⁩😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عی بابا عزیزم خدا صبرتون بده 

ولی تو این ماجرا هیچ کس مقصر نیس که

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ولی باز اینکه دو نفر جدا کرده بنظرم نباید قضاوت می شد که ما آدما یه جوریمدکه قضاوت میکنم بعد می فهمیم اشتباه شده ولی الان بهترین کار اینکه یه کم حالش خوب شه  با اینکه کار بدی کرده 

منم یکم فکر کردم با خودم گفتم شاید قسمت نبوده 

اخ چه قدر سخته درسته داداشته حرفم به داداشت نیس 

به خودتم میگم که الگو نکنی دخترداییتو به خودت هیچ مردی ارزش خودکشی نداره 

به هرحال گذشته خدا رحمت کنه و مادر و پدرش صبر بده ما در اون زندگی نبودیم نمیدونیم چه سرایطی داشت که به خودکشی فک میکرد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
ولی باز اینکه دو نفر جدا کرده بنظرم نباید قضاوت می شد که ما آدما یه جوریمدکه قضاوت میکنم بعد می فهمی ...

خب ببین کار اون اشتباه بوده که به خاطر پول می‌خواسته دخترش و بده به مردی که فقط پنج سال از پدرش کوچیکتره داداش من خیلی دوسش داشت اونم دوس داشت داداش منو داییمم همیشه می‌گفت فاطمه و حمید مال هم دیگن ولی این شد آخرش😔💔

⁦❤️⁩😻
اخ چه قدر سخته درسته داداشته حرفم به داداشت نیس  به خودتم میگم که الگو نکنی دخترداییتو به خودت ...

اینم بگم که تو ۷ سالگی بهش تجاوز هم شده بود البته داداشم میذونست و مشکلی نداشت با این قضیه

⁦❤️⁩😻

مراقبش باشین بلایی سر خودش نیاره 

احتمالش زیاده 

انقدر بهش عذاب وجدان ندین لطفا 

طوری حرف میزنن انگار خودش بچشو کشته 

همه مامان یا باباهای ما ممکنه با ازدواج ما مخالفت کنن پس مادر هیچ اشتباهی نکرده هیچ اشتباهی 

اشتباهیم اگه باشه از سمت همه اس 

اون الان بیشتررررر از هرکسی توی این دنیا ناراحته پس ناراحتیشو زیادتر نکنین گناههههه 

اون که نمیخ‌است بچش خودشو بکشه ؟ میخواست ؟؟

دلت به حال داییت بسوزه ولی شاید اگه موضوع فرق میکرد به سمت پسر خاله دختر نظر داییتم برعکس میشد 

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻